Måste, måste, måste

Måste plugga lite men känner mig inte alls motiverad. Har gått en riktigt skön promenad o. sen gick jag till Sportlife o. sola. Nu är jag hemma igen men orkar inte göra någonting.

Ska in o. fixa nageln senare, skall vara där kl tre sen är det jobb som gäller fem till tio. Ska ta bussen klockan två o. innan dess måste jag duscha, plugga, stryka jobb-skjortan o. fixa något att äta.

Nej nu får jag ta tag i mig själv...


Nej..

.. nu ska jag ut o. gå en låååång promenad i det fina vädret.


Vill på All-Inclusive

Fick precis en riktigt stor längtan till värmen, till medelhavet eller något, med all-inclusive o. en massa slapp vid poolen. Åååååh jag vill åka nu !! Får nog vänta tills nästa år dock. Men jag vill , jag vill , jag vill !

Mys o. Nostalgi

Efter middagen tog jag, Robin o. Bruce en promenad runt kvarteret. Gick ner till älven o. till Willy's o. köpte Piggelin. Satt en stund i lillskogen o. gungade. Blev lite sentimental där för en stund. Ganska sjukt hur mycket minnen man har från ett o. samma område. Har i o f s bott på samma ställe i 20 år nu, men ändå. Känns lite sorgligt att flytta, patetiskt nog. Det är ju inte som att jag ska flytta långt härifrån.

RIngde förresten till tjejen som bor i lägenheten nu förut. Hon skulle börja flytta lite grejer redan i helgen så vi kan flytta in på fredagen TJUGONIONDE MAJ ! Hur gött som helst. Det betyder att på fredag är det bara fyra veckor kvar. Längtar så jag håller på o. dö nästan!

Nu ska vi se på film , DIE WELLE. Får hoppas att den är bättre än versionen från åttiotalet som vi fick se i skolan.

God Natt!



Det här är vår nya soffa, fast ni får tänka den spegelvänd för det är så vi har beställt den.

Har hittat en ny kärlek, Kelloggs Extra, musli med hasselnötter och mörk choklad. Äter det som godis nu när jag försöker vara nyttig. Det är sååå gott! Dumma Mia som introducerade oss.

Imorgon blir det heldag i skolan så nu är det dags att sova så att jag inte somnar på lektionerna.

Sov gott, det ska jag göra, nyduschad i min renbäddade säng. Finns det något bättre?



Äntligen färdig !

Har nu en städad o. ren lägenhet. Känns hur bra som helst. Varför kan jag inte hålla det så här fint hela tiden?

Hittade åtta kronor i dammsugaren förut. Vet inte riktigt hur man lyckas med det, men det var ganska lustigt.

Nu måste jag duscha, sen vill jag ha kvällsmat !


God morgon !

Fick en välbehövlig sovmorgon idag, halv tio gick jag upp. Hur skönt som helst. Gick en promenad med Bruce o. nu har jag börjat städa. Det går framåt ialla fall men det kommer nog ta ganska lång tid.

Ska försöka ringa till tjejen som har vår lägenhet nu o. se om vi kan få flytta in på fredagen istället för på lördagen så får vi tre extra dagar. Hade vart riktigt skönt så att vi kan måla om o. så.

Måste betala räkningarna idag också, det får jag inte glömma. Nu måste jag fortsätta städa. Yippie !


Nä nu jävlar !

Från o. med nu ska jag välja den glada gubben. Det kommer gå så bra så. Kände idag att bitterheten får lägga sig lite på hyllan ett tag.

Skall lägga mig snart även om jag är ledig imorgon. Känner att det behövs, kunde verkligen inte gå upp imorse.

Dagens positiva händelse: Stod i spelet en stund på jobbet. Tycker att det är skit kul faktiskt. Ojojoj, det här går ju riktigt bra.

Imorgon är det storstädning som gäller. Hur gör man? Hur lägger man upp det hela? Men det blir säkert hur bra som helst.

G O D   N A T T !

I'm so B O R E D !




A waist of time....

Så skulle jag beskriva våra Lönehanteringslektioner. Men men något kanske man lär sig, kanske.

Känner mig rätt sliten idag, inte riktigt laddad för att jobba ikväll. Men det löser väl sig. Imorgon är jag ledig! känns rätt gött faktiskt. Fast i o f s så måste jag grovstäda hela lägenheten eftersom det är visning denna veckan. Blää jag vill inte att någon ska komma. Hoppas att ingen ringer, muhahaha.

Ska på Robins fasters 50-årsfest på fredag. Det blir en riktig kändisfest. Gissa vem Gissa Vem.. Dadatadatadaaa ICA-STIG. Riktig A-kändis, eller? Kanske inte men ändå.

Nu är det dags för lunch, en riktig festmåltid med Wasa Sandwich o. en banan.


Härligt

Dagens hälsning: Tjena Hejsan
Vad hände där liksom? Lät sjukt kul.

Sista två timmarna på jobbet var jag så trött att jag kände mig som en Zombie. Har nog aldrig varit så oengagerad någon gång. Men även om man är sjukt trött så kan man ändå lägga energi på att hata kunder. Speciellt såna som försöker lura en på priser. Gaaaah!

Kollar på Söndagsparty med Filip o. Fredrik, han där Torsten Flinck har inte alla hästar hemma alltså. Helt väck.

Skola o. jobb är det som gäller imorgon, riktig heldag 8.30 -  22.00. Hur trevlig är inte den då ?

Nej nu börjar jag bli som en zombie igen. Dags att sova, Underbart! God Natt

Kort uppdatering

Skall snart åka till jobbet men är inte riktigt klar än. Jobbade igår, två till tio. Räknade ut att jag har jobbat minst en dag till stängning varje helg som jag jobbat sedan nyår. Känns som om mitt schema borde läggas om lite. Jag vill också ha glassiga tider på lördagar som tolv till arton !

Efter jobbet åkte jag till Magnus o. Caroline som hade passat Bruce. Sen fick jag vänta på att Robin skulle tröttna på sina arbetskamrater o. vilja åka hem. Kom väl hem vid tre kanske.

Fick faktiskt sova till halv tio idag. Det är nog rekord nästan :P

Nu måste jag skynda mig, Booomshakkalakk!

Ååååh PINSAMT!!!

En gubbe från Primär var precis här o. skulle kolla på kylen. Det är verkligen katastrofalt stökigt hemma. Tror nästan att han trodde att jag var arbetslös eller något. Han skulle nämligen ringa någon annan som skulle komma hit på morgonen någon dag i nästa vecka o. då frågade han, Du är hemma på morgonen eller?

P I N S A M T !


Shopping, shopping

Köpte köksbord igår, äntligen. Känns skönt att vi har allting som är akut innan flytten. Bara soffan levereras i tid också.

Ska göra naglarna klockan  tio, sen ska vi hem till Kusin Madeleine som fick en dotter för några månader sedan. Har inte träffat dem än.

Nu måste jag försöka städa iordning lite i vår snusk-lägenhet. Ush o fyy. Hoppas ingen vill komma o. titta på lägenheten nästa vecka.











What a beautiful morning...

Känner mig faktiskt lite positiv idag, hör o. häpna. Trots att jag precis pressat i mig en halv skål med havregrynsgröt. Fy, va äckligt det är. Finns det verkligen folk som äter det för att de tycker att det är gott ? Jag har trots klister-frukosten valt den glada gubben denna morgon. Får väl se hur länge det håller i sig....

Skola idag, heldag. Seeegt, jag gillar våra halvdagar, vill att alla dagar ska vara såna. Men nästa vecka är jag ledig tis, tors, fre, lör o. sön. Med undantag av jobb på torsdag 17-22 men jag överlever nog. Ska bli så skönt!

Måste ringa o. felanmäla kylskåpet idag, min purjolök har frusit till is. Men det är bara just nu, annars så fryser drickor, mjölken o. gurkan, ja det mesta.

Nu ska jag ut i solljuset :)

Här är förresten min framtida bil :P


Jan Banan

Har precis kommit hem från skolan o. nu ska jag upp till mamma o. hämta mina saxar. Sedan ska jag hem till Malin o. klippa henne o, hennes döttrar. Ska sedan till plantagen med Caroline o. titta efter roliga grejer till lägenheten.


Dagens reflektion : Man kan skapa stora bråk över en stackars banan. Tänk på det ;) Haha


Har fått för mig att jag vill ha den nya Reanault Mégane som de gör reklam för på tv. Den som de säger "Kommer du ihåg när du svor att aldrig klippa dig... " Den vill jag ha. Men kommer knappast köpa ny bil förrän jag gått ur skolan o. fått ett jobb, alltså om minst 1½ år. Så jag kommer säkert ändra mig snart. Det brukar jag göra.

-Det känns som om du jobbar varje helg. Sa Emma till mig i skolan idag. Det tycker faktiskt jag med, men det är goa pengar o. dem vill jag inte vara utan.

Nu ska jag kila, ha det bäst !


Give me some loove

Nu är det dags att sova, är sjukt trött. Hade en rolig kund på jobbet förut, han svarade javisst på allt. Var det bra så ? Javisst  Du får vända på kortet. Javisst  Vill du ha kvittot? Javisst, o s v.

Skönt ialla fall att inte jobba igen förrän på lördag. Planen för veckan är Tisdag - träna. Onsdag- klippa Malin o. hennes döttrar. Torsdag - inte uppbokad. Fredag- Träna o. fixa naglarna Lördag o Söndag jobba sent.

Har betalat av mina skulder idag. Känner mig inte riktigt lika rik längre. Stackars mig !

Hmm funderar på att orka mig upp lite tidigare imorgon o springa eller ta en promenad. Väldigt överambitiöst o. om jag känner mig själv så kommer jag istället ta extra sovmorgon. Vi får väl se.

God natt!

Seeeeeeeeeeeeeeegt...

Har lön idag för första gången på måndagar. Har börjat jobba på datorn nu o. vår lärare ska gå igenom varenda liten grej in i minsta detalj. Så segt, känns som om denna dag inte kan bli längre.

Jobba sen till tio. Det är underbart att gå hemifrån halv åtta o. komma hem halv elva.

Vill verkligen ha sommarlov. Varför kan man inte få ha det i tio veckor som när man var lite yngre? Varför fick inte jag krumillur-piller av Pippi när jag var liten?

Give me a break !

Läxa i kommunikation till tisdag v 17. Skriv en argumentation o. vara för att McDonald's skall ta över skolbespisningen i Sveriges skolor. Som om det ens finns något positivt med det ? Verkligen den mest meningslösa kurs jag någonsin gått.

Köpte soffa igår :) Leverans v 23 helt perfekt. Hoppas att den är i tid bara. Hörnsoffa med divan i brunsvart. Bild kommer någon annan dag.

Apropå min telefon så fungerar den nu igen. För tillfället ialla fall. Efter några timmar i ugnen märks ingen skilnad. Hoppas att det förblir så. Tack pappa för hjälpen.

Jag o. Robin har spelat bingolotto ikväll. Mia sa att vi var pensionärer men det var faktiskt ganska roligt. Eller mellansnacket o. musiken kan man skippa. Men själva spelet är roligt. Jag vann en ny bingolott ! Dra på trissor, haha !

Slutar skolan i morgon samtidigt som jag börjar jobba :S Får se hur det ska gå. Kan bli intressant.

Nej nu får jag väl försöka plugga lite.

Åååh KLANT!

Är inte på bra humör idag känner jag. Glada gubben släng dig i väggen! Igår när jag skulle vara så ambitiös sååå o. baka en tårta till pappa, så spillde jag ett glas bubbelvatten rätt över min mobil. O. nu har nästan alla knappar slutat att fungera. Faaaaan!

Så istället för att ta det lugnt idag o. njuta av vädret så måste jag ut på mobiljakt. Jag hatar att köpa ny mobil. Eller iallafall att hitta någon bra, jag hade ju en bra men den funkar ju inte längre. Fan fan fan fan fan!

Någon som kan tipsa om en bra hyffsat billig telefon? Eller det finns väl kanske inga såna.. Allt som är bra är ju dyrt. Åååååh K L A N T ! ! !

Seriöst?

Varför jag sitter här nu, när jag egentligen är ledig, det är en bra fråga. Jag har nämligen, hurtigt nog, lovat Jessica att jag ska gå med på spinningpass om en timma. Varför kan jag inte unna mig att sova ut istället?

Men men nu är jag uppe iallafall. O. jag har fått en hel natts sömn i vår sköna säng till skilnad från Robin som har sovit hela natten på den oerhört obekväma soffan. Skyll dig själv, jag försökte väcka dig!

Jobbade igår till tio. 22:09 lade sista kunden upp sina varor på bandet. En heeel vagn dessutom. Va? Skäms man inte då? O. sen skulle hon försöka låtsas som ingenting o. sa: Jaså, är jag sista kunden för idag?

Nej Pucko, hela butiken är full med kunder, vi vill aldrig gå hem, vi stannar här hela natten om det är så. Seriöst?

Nu ska jag lämna Bruce hos mamma sen är det dags för första spinningpasset på ca 2 år. Hjälp, hur ska detta gå ?

Varför?

Varför är det fint väder idag när jag ska jobba ikväll? Kunde det inte varit det igår? Det SKA vara det imorgon iallafall, för jag är LEDIG! Wihoo! Äntligen, fredag lördag o. söndag= Ledig!. Glassiiiigt! Haha.

Har just lämnat in mitt inlämningsarbete i redovisning. Känns rätt gött faktiskt. Hoppas det är rätt bara annars blir det ju lite jobbigt.

Måste kontakta CSN imorgon så att de kan justera mitt studiebidrag. Varför kan jag inte få tjäna så mycket pengar om jag kan ? Varför, varför, varför?

Nej nu vill jag åka så jag hinner äta något innan jag börjar, ska kolla om Carro o. Emma är klara att åka. Får se om jag orkar uppdatera när jag kommer hem ikväll, halv elva. Knappast troligt kanske, får se. Ha det bra i det fina vädret alla ni lyckliga jävlar som slipper jobba!

What?

Robin tycker att jag hade bättre musiksmak förr !? Vet inte riktigt om jag håller med...


Jag är rik !

Äntligen löning! Det har jag väntat på, gött som körv så att säga. Ska njuta en stund innan jag måste betala av alla mina skulder. Det är inte bra att glömma bankkortet hemma när man åker till Stockholm, klant!

Blev ingen BP idag men ska försöka mig på en promenad, kanske går ut till Sportlife o. solar eller nått. Vi får se, har ju egentligen träningsförbud eller hur var det Alina ?

Försov mig i morse också, 07:43 vaknade jag, min skjuts var här 07:30. Stackars Caroline får alltid vänta på mig. Jag är kass, ska försöka somna tidigt ikväll.

Nu ska jag försöka städa lite, sen måste jag handla o. gå ut med soporna. Life is good!

Tänk...

... att få vara pickadulverman i vilda västern, rida runt o. skjuta folk ifrån hästen !  ...


...Tänk att få gå bäsärkagång på ett disco, veva som en väderkvarn med en skridsko...

Det är underhållande att hitta gamla cd-skivor :) Nostalgi!

Give me some money

Tvättar lite tvätt idag. Bläää, det är så tråkigt, sååå tråååkigt. Varför är inte jag rik o. har råd att använda mina kläder endast en gång o. sen aldrig mer. Eller pengar till att anställa en städerska som tvättar åt mig ? Världen är rätt bra orättvis ändå!

Underbart !

Möte med trevlig kund på jobbet igår: 
Tant i 70- års åldern kommer fram snett bakom mig o. mumlar lite tyst om några skor.
Jag: Vad sa du? Och kliade mig samtidigt bakom örat.
Kund: Har du hörapparat?
Jag: Nej.
Kund: V I T A- S K O R- 9 9- K R O N O R !


Boooomshakkalakk!

Sitter i soffan o. bygger upp min dagliga jag-vill-inte-gå-till-jobbet ångest. Tretton till tjugoett är det som gäller idag, femte arbetsdagen i rad. Efter det väntar tre skoldagar sen, sen ska jag vara ledig i tre dagar, sweet!

Vart tog det fina vädret vägen? Min morgonpromenad var inte alls lika mysig idag, ge mig sol o. värme!

Nu gör jag som Mia, det är nedräkning till lön som gäller. Har hela 36 kronor på kontot. Känner mig riktigt tät, men det är idag o. imorgon kvar.

Nej, om man skulle ta tag i sitt liv o. göra sig iordning innan jobbet. Ha det bra alla lediga människor o. nej jag är inte bitter, haha!

Grattis pappa Anders!

För alla som inte visste så fyller Anders (min pappa) hela 53 år idag. Grattis Grattis!! 

Skall för ovanlighetens skull jobba idag, tretton till tjugo. Hoppas att nötterna till kunder fattar att vi stänger tidigare idag, det gjorde de inte igår.

Känner att det fina vädret kommer att försvinna lagom till att jag är ledig på fredag. Men man får väl njuta sålänge som det är fint.

Var hemma hos Cissi o. Andreas igår. Kom dit strax innan nio, grillade o. åt middag strax efter tio. Lite sent kanske men gott var det iallafall.

Haha tycker att det är sjukt kul att IFK vann med 6-0 igår. Inte för att jag är intresserad egentligen. Men skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Nu ska jag äte frukost, det vankas fruktsallad. Ciao!

Glad Påsk!

Har varit ute på promenad med Bruce nu imorse. Kom hem o. fick påskpresent av Robin. Fick påskägg av mamma o. pappa igår också. 

Ska jobba nu tolv till åtta. Sen ska vi hem till Cissi o. Andreas ikväll. Trevligt, trevligt.

Vill inte jobba nu när det är så fint väder, men men what to do, what to do?

Godermorgon



Nu ska jag ta en morgon promenad med Bruce i skogen tänkte jag. Jobbade igår o. jobbar idag. När jag önskade en kund Glad påsk igår sa han: Tack, hoppas att du slipper jobba. Haha, I wish!


Can i take a picture with you?

Har varit dåligt med uppdatering här men jag har haft ganska fullt upp. Får väl ta vid där jag slutade. Efter shoppingen i lördags kom Mias kompisar på middag o. sedan var det dags för utgång.

När vi korsade plattan försvann alla iväg för att tömma blåsan. Kvar stod jag o. Linnea. Då kom det fram ett gäng med småkillar o vi tänkte "Shit nu ryker kameran" men de ville ta kort med oss. Hahaha, först skulle den ena killen stå mellan oss, sen den andra o den tredje o fjärde. Fattar inte riktigt varför de ville ha oss på kort men vi är väl helt enkelt så snygga att de trodde att vi var kändisar eller nåt. Hahaha!

Blev en ganska kort utekväll som slutade med chips, dipp o. varma mackor hemma hos Mia vid halv fyra-tiden.

Söndag spenderade jag hemma hos Ulrica o Putte, Tim o. Tilda. Slappade o. sedan var det dags för årets grill premiär. För mig iallafall (de har grillat hela vintern).  Gott gott, grillar är godast!

I måndags åkte jag, Mia o. Ulrica till Waxholm o. promenerade runt i hamnen. Käkade lunch på uteservering o. åt glass. Ibland har man det väldigt mysigt. Kärlek!

Tisdag fick jag spendera på egen hand. Åkte till täby centrum o. shoppade. Fick åka hem efter lite mer än en timma eftersom jag hade väldigt lite pengar o det fanns alldeles för mycket att köpa. Men jag köpte iaf en tunika, jeansshorts, t-shirt o. trosor.

Åkte därefter till Sabis (där Mia o, Ulrica jobbar) o. bevittnade pensionärstidagen. Tyvärr hade de slutat med pensionärstidagen, men det hindrade inte alla pensionärer från att vara där iaf. Såg kanske två personer som var under 65, haha!

Fick i uppgift att hämta Tilda o. Tim på dagis. Lättare sagt än gjort. Först missade jag infarten, sen körde jag fel, sen trodde de på Tildas dagis att jag skulle hämta Tilde. Sen skall man aldrig placera ett av två barn i framsätet, men tills slut fick jag hem dem, välbehållna o. på hyffsat humör.

Igår gick tog jag o. Ulrica en promenad, en låång promenad, innan Putte kom hem med lunch. Det blev thai, sen var det dags att åka hem. Började resan med att köra fel. Skulle hem, hamnade i Kista. Men det var ju trevligt, raseriutbrott som slutade i tårar, men det hör väl till. Körde sedan hem, sjön Ta inga order, eller ja skrek o. åt ett år gammalt godis. Faktiskt inte jättegott men vissa funkade.

Idag skall jag jobba, 14-22, underbart! Får se om det blir någon mer uppdatering idag. Nu ska jag kanske försöka mig ut på en promenad, vi får se....


































El Stockholmo

Åkte upp till syster igåt efter tentan. Det gick jättebra, ända tills bilen halvpajja i Nyköping. Bilen tappade fart och det gick inte att gasa. Efter en stunds panik på en bensinstation där jag tack vare Robin fick smaka på det sunkiga vattnet som droppade ner under min bil, tack så hemskt mycket, var vi tillbaka på vägen.

Linnéa skrattade högt när vi körde förbi trosa - världens ände. Middag och mys när vi väl kom fram o. sedan tittade vi på 10 orsaker att hata dig.

Har spenderat dagen i Stockholms innerstad, tom varit i Sturegallerian vände ganska fort. Konstaterade att de flesta som satt på uteserveringen på Sturehof skulle platsa på min rymdexpedition. Köpte en t-shirt och två linnen

Nu ska vi göra oss i ordning o. sen kommer Mias kompisar på middag, sedan blir det utgång. Är väldigt trött o. skulle gärna ta en tupplur men sådant har vi inte tid med.

Ser du stjärnan i det blå?

That's me, I'm the worlds greatest. Eller kanske inte, om jag klarar tentan imon även fast jag inte pluggat, då stämmer det!

Har fortfarande inte packat klart, illa! Frågade Mia vad jag skulle packa, fick kläder till svar. Tack syster för dina underbara råd.

Känner att jag behöver nya kläder. Men är inte särkilt shoppingsugen. Blää!

Imorgon bär det av, har packat in lite skit i bilen iallafall. O. packat en mycket tunn packning, Får jobba på den.Ska nog göra det nu så att jag kan sova sen. Om jag nu kan somna, Robin tittar nämlligen på någon äcklig skräckfilm med riktiga lik i. Så vidrigt så jag skulle kunna spy.

Förresten, drömde att jag var Harry Potter inatt. Haha jag hade trollstav o. allt. Jag är nog lite knäpp ändå...

Varför packar inte väskan sig själv?


Nya skor och ny matta


Tildas födelsedagspresent. Någon som kan fixa likadana till mig ? Dock inte i strl 122.


Robin klipper sig själv, oerhört snyggt. Fick klippa honom med kökssaxen, blev väldigt noggrant o. fint


Bruce "in action"

Snart är det överstökat

Har suttit här med läxböckerna i knät sedan fem-sex tiden. Är rätt trött på traktamenten, LAS o. semesterlagen. Men på fredag är det tenta o. sen bär det av till Sthlm. O. inte att förglömma INGA tentor på fem-sex veckor. Ska bli underbart.

Tråkigt att Tilda o. Tim är sjuka, hoppas de blir friska tills jag kommer. Eller så har jag också hunnit bli sjuk då, Robin har nämligen fått feber idag. Han har legat här hela eftermiddagen o. frusit o. haft ont i ryggen. Ush jag vill inte bli smittad.

Skickade in deklarationen igår, jag ska få hela 297 kronor tillbaka. Yippiekayei M-F. Robin får självklart betydligt mycket mer, fy fan jag vill också ha, GE MIG !

Har tvättat lite idag men glömde av den när den blev kvar så jag hann bara tvätta en maskin. Känner att det börjar bli lite stressad, ganska mycket som skall göras innan jag åker. Jag ska bland annat
 
+ Packa
+ Hämta min dvd som Mia skall få låna
+ Tvätta, dammsuga o. fylla på kylarvätska i bilen
+ Slå in Tildas födelsedagspresent

samtidigt som jag måste plugga inför tentan o. allt ska göras innan fredag morgon, hjälp snälla!

Nu är det dags för lite efterlängtad sömn. Har längtat efter det ända sedan jag gick upp imorse.


RSS 2.0