Lite mer optimistisk

Har haft en jättebra första dag på praktiken idag. Ska börja med fyra veckor på reskontra och sedan fyra veckor på löneavdelningen. Det var jätteintressant idag och alla var supertrevliga, det kändes verkligen riktigt bra.

Nu sitter jag här och försöker lista ut vad jag ska äta, varför måste det vara ett så svårt moment ? Skulle behöva en matlåda till praktiken imorgon med men vi får väl se hur det blir med det...

Inte så konstigt att man är bitter

Min lediga helg, får jobba fredag kväll med migrän och måste vara hemma lördagkväll för att jag ska köra Robin. Ljuspunkten har varit Ullared idag. Det är alltid roligt tills man ska betala. Då är det inte lika roligt men det får det vara värt.

Sitter hemma hos mamma och pappa. Pappa envisas just nu med att titta på viasat History, hur rolig är den då?

Känns nödvändigt att kasta bort en ledig helg såhär. Jag får tillskillnad från andra bara två lediga helger i månaden, tjugosex stycken om året.

Usch nu är jag nästan för bitter för att orka med mig själv, det säger väl ganska mycket...

07.05

Jag är sjukt trött och värre blir det väl. Skola nio till fjorton ca. och sen jobb sjutton till tjugotvå. Väldigt trevlig tid att få när man är ledig helgen. Men imorgon åker vi som sagt till Ullared och det ska bli sjukt kul.

Nu är det bestämt att vi ska på Kick-off med skolan den sjuttonde september. Hoppas att det blir riktigt roligt eller det SKA bli riktigt roligt.

Igår var jag och Carolina och hälsade på Evelina och käkade tacos. Det var jättemysigt men som allltid går tiden så fort.


Äntligen inlämnad

Nu är jag klar med min inlämning i kommunikation. Nu kan jag spendera resten av dagen hur jag vill, underbart ! Kvalitén på min uppsats var väl kanske ganska kass men bara jag får ett G så är jag nöjd. Det är nog en av de första gångerna jag säger så men kommunikation är en värdelös kurs.

Håller på att tvätta, om ändå tvätthögen kunde bli mindre någon gång! Förstår inte hur det fungerar, den bara växer och växer och växer. Ändå känns det som att tvättstället hela tiden tar upp ena hörnet av vardagsrummet. Jag är hopplös.

Hoppas att Jessica hör av sig så att vi kan ta en promenad i fontin, hade varit skönt att röra lite på sig.

Ullared på lördag med Robin, Karin och Dejan! Ska bli skitkul, vi behöver inte jättemycket egenltigen men det är alltid roligt att åka dit och man hittar alltid en massa saker iallafall.

Lite lunch kanske skulle vara bra nu, får se om köket har något att erbjuda, ganska tvivelaktigt ...

Dagens I-landsproblem

Känner för att göra någonting med håret. Eller måste göra något med håret men jag vet inte vad. Ska jag spara till långt eller ska jag klippa av det? Ska jag bara fixa botten eller ska jag färga allt i någon annan färg? Något förslag?



Mitt egna långa hår  - 05



Page med brun effekt - 07



Väldigt kall blond page våren-08



Kopprigt med extensions hösten-08



Någonting mittemellan våren -09



Min frisyr just nu

Socialpsykologi

Kverulanterna : Som ständigt klagar men aldrig försöker göra något åt det, antagligen för att de känner sig maktlösa eller för att de inte vill ta ansvaret


Negativisterna: Säger alltid "det går inte" eller "det är omöjligt",  lyckas ofta punktera den optimism man kan ha känt

Mia : FInns det någon blandning mellan dessa ?

Jag: Ja det finns, det är du och jag.

Sorgligt kan det tyckas, men så är det bara !


Hata Ipod och Itunes !

Det är värdelöst, jag orkar inte. Helt plötsigt finns inte min spellista kvar, datorn säger ifrån när jag kopplar in mp3:n och säger att "man kan bara synka med en dator i taget" även om jag bara har kopplat in den i just den här datorn. Varför är det så jävla kasst ? Kan det inte bara funka lika bra som alla andra mp3 och musikprogram. Min gamla tegelsten till mp3 som jag fick för sju år sedan funkade bättre. Idioti !

17.34

Nyss hemkommen från skolan. Köpte med oss mat från Sarina idag. Orkade verkligen inte ställa mig och laga mat. Gott var det, wok med nudlar och cashewnötter.

Ska snart börja med Kommunikationsläxan. Man ska läsa igenom ett häfte med en massa olika roller man tar i arbetsgruppen och sedan berätta om någon eller några man har jobbat med som stämmer överens med dessa. Max två A4, guuuud så roligt !

Går bara halvdag imorgon så därför planerar jag att bli klar med läxan idag så jag slipper sitta med den imorgon. Nu är det bra en och en halv dag kvar i skolan, sen är det åtta veckors praktik som gäller. Känns både bra och dåligt, kommer bli ganska mycket på en gång samtidigt som man slipper alla lektioner. Vi får väl se hur det artar sig.

Nu ska jag lyssna på Jordin Sparks nya medans jag läser det tråkiga häftet, jag gillar den.

 

Femton dagar kvar...

...till ROM !



Alltid lika underbart...

när man försover sig. Vaknade av att Emma ringde mig kl 07.36, 07.45 satt jag i bilen. Vad jag gjorde därimellan vet jag inte riktigt men jag lämnade nog mitt huvud där någonstans.

Känns underbart att vi nu sitter i skolan och sen är det bara att gå hem och plugga eftersom vi fick läxa idag tills imorgon. Förstår inte riktigt hur de tänker men jag är ändå glad att jag inte jobbar idag iallafall... Se jag försöker tänka positivt. Dra på trissor !

Nya tag..

Idag tar jag nya tag, nu ska jag verkligen satsa allt. 100 procent. Nu är foten tillräckligt bra så jag kan gå ut och gå iallafall. Var lite för mycket med spinning men det var mer jobbigt för att jag är så otränad. Det är verkligen sjukt jobbigt med spinning, mer frivillig tortyr än träning.

En vecka kvar till praktik och sexton dagar kvar till Rom. Det ska bli så roligt och så skönt att komma iväg. Underbart !

Nu måste jag sätta igång och plugga. Klockan är mer än vad jag trodde och jag måste bli klar innan jag ska åka till jobbet. Sjutton till tjugotvå, alltid lika underbart. Men vi har det rätt bra på våra måndagkvällar ändå.

Vart är världen påväg?

Funderar på om dagens småbarn är självmordsbenägna. Har kört in på mammas o pappas gård några gånger det senaste och varje gång har tre små skitungar varit ute och lekt. Deras senaste påhitt är att man ska jaga bilar som kör in eller så vill de bli jagade av bilen. Leken är verkligen skit roande, har aldrig haft roligare.

Idag efter jobbet skulle jag åka förbi pappa och hämta min dator och eftersom jag är sjukligt lat och kände att jag hade lite bråttom så körde jag in på gården. Självklart var dessa ungar ute och lekte på gården. 

Följande scenario inträffade:

Liten jobbig skit unge: Vilket håll skall du köra åt?
Trött, bitter och irriterad Linn: Vill ni bli överkörda så kan jag fixa det men jag tror inte att ni kommer tycka att det är så jävla roligt.

Kommentaren fick effekt och ungarna sprang iväg, utan att bli jagade av min bil och de jagade inte mig heller. 

 Blev så sjukt irriterad, jävla skitungar kan väl hitta på något bättre att göra än att springa efter min bil, hade vart skitkul om man vart tvungen att bromsa så ungen springer rätt in i bilen eller att de ramlar framför så att jag kör över dem.

Lär inte föräldrar sina barn sådant nuförtiden ? Jag hade aldrig vågat göra det när jag var liten. Tur att jag alltid varit så perfekt !

Alltid lika underbart...

... att gå upp när solen skiner. Speciellt när man jobbar och vet att man inte kommer att se solen på nästan hela dagen. Nej jag är inte bitter, absolut inte. Det är konstigt bara att varje gång jag är ledig så regnar det, tex igår, och idag när jag ska jobba så ser det ut att bli skitfint väder. men men skitsamma.

Jobb alltså nio till fyra, är lite seg idag men det går väl över. Måste hinna fixa med mig något att äta inna jag ska till jobbet. Men ha det så bra i solen idag alla ni lyckliga jävlar som är lediga.

Varför lyckas jag alltid ?

Jag sparkade som sagt in foten i en betongplatta för nu ca två veckor sedan. Den hade precis börjat bli bra men så var jag och Robin och handlade på IKEA i onsdags.

När vi kom hem skulle jag öppna ett av paketen och lyckades självklart tappa hela skiten rätt på den onda foten. Jag slängde mig på golvet och skrek, kved och krampade.

Jag är så sjukt klantig. Tillråga på allt snubblade jag på min kista påväg till vardagsrummet med en kopp kaffe i handen igår morse. Förutom att jag fick kaffe på hela väggen fick jag också återigen ondare i min fot. Jag orkar inte mer, seriöst kan man bli klantigare?

Skulle ha tränat Pump med Jessica men konstaterade att jag inte skulle palla med min onda fot. Fan kan jag få börja träna snart igen eller ?

Självklart håller fläkten på att lägga av på min dator också, så med jämna mellanrum får man stänga av datorn eftersom den låter som om den håller på att sprängas. Jag orkar inte, snart ger jag upp. Nu när jag spytt ut allt min bitterhet kanske jag kan förmå nästa inlägg att bli lite positivt, vi får väl se hur det går!

Totalångest

Trettio minuter kvar tills Emma kommer och hämtar mig. Jag vill inte ! Kunde vi inte fått en vecka till ? Blev rätt bitter igår eftersom det stod på internet att det bara var B-gruppen som hade lektion men det var tydligen helklass, men det kan inte jag hjälpa så de får skylla sig själva !

Nej om man skulle göra sig iordning innan hon kommer kanske. Tyck synd om mig snälla, det gör jag !


22.25

Bara en dag kvar till skolan börjar. Fy faan säger jag bara, de tio senaste veckorna har varit riktigt sköna. Blir utmattad bara jag tänker på det så nu ska jag sova. Godnatt

Godmorgon

Pizza och hyrfilm väntar. Kanske ska slå¨till på chips o dipp ? Hmmm.. That's a tough one ! :P

Kulturkalaset

Ska snart åka in till stan och se om det finns något att se. Jag Evelina och Robin har ätit god middag och jordgubbar. Mysigt !


du kan om du vill !


pust...

känner att jag går på sparlågan nu... Men lönen på fredag får mig att se lite positivare på tillvaron. Nu ska jag sova och hoppas innerligt att min fot känner för att bli frisk tills imorgon.

Tack släkten Johannesson (med respektive ;) för en trevlig eftermiddag/kväll. God natt :)

Det är inte mänskligt...

...att gå upp såhär tidigt. Och det här är bara första morgonen av tre denna veckan, men vad gör man inte för pengar...

Godnatt !

Börjar klockan sju imon, därför är det dags för sängen. Sov gott !

Vill ha !

Örhängen
Örhängen från Indiska 49,50.

Sååå fina !
Var nära på att sno Mias när hon var här :)

Väntar på löning...

Bara fyra dagar kvar till fredag, underbart. Har tagit lite extra jobb nu i veckan och ska därför börja klockan sju tisdag, onsdag och fredag. Inte helt ultimat kanske men man får ju passa på medans man kan. Hade ett lite lugnande samtal med bossen idag men vi får väl se vad framtiden har att vänta.

Tvättar lite idag och försöker få ordning på all skit som dräller här hemma. Måste försöka sluta att samla på mig allt allt allt hela tiden. Börjar jobba klockan tre så det är dags att skynda på lite så jag hinner med allt jag har tänkt fixa.

Bara en månad kvar till Rom idag, fy fan va underbart !


Är det inte typiskt?

Vann 20 miljoner på v75, dog 15 timmar senare. Hur stora är oddsen att man vinner miljonvinsten och när man väl gör det så dör man... Tragiskt.


Aj aj aj !



Min fina fot !

Det ösregnar ute och åskar, det är mysigt ! Har firat bror idag med middag hos mor o far, porterstek det är riktigt goda grejjer.

Har haltat runt som en invalid idag, har nog sett rätt roligt ut. Nu ska jag ligga med foten i "högläge" och mysa lite.

Why me?

Sparkade in foten i nån sten som Robins pappa lagt på altanen mitt utanför dörren. Nu kan jag knappt gå och ännu mindre springa så mina ambitioner att följa programmet är rätt körda. Får väl börja om nästa vecka eller något.

Hoppas bara att jag klarar av jobbet idag, känner ju inte direkt för att be om kassatid nu när jag är i spelet denna helgen. Men vi får väl se. Ska äta upp mina flingor och åka till mamma för att rensa deras medicinskåp lite.


Grattis bror som fyller tjugosex år idag !


BBQ

Grillade med Karin och Dejan igår och det var jättetrevligt,  blev lite sent bara så nu är jag väldigt trött. Ska jobba nu och sen åker vi hem till Robins pappa och grillar, igen. Det kan man ändå inte göra för ofta !

I did it !

Jag orkade springa innan jobbet, nu ska jag bara duscha och göra mig iordning. Trött som bara den. Myskväll ikväll, det längtar jag till. Nu måste jag lägga på ett kol....

Linn på cykel = livsfara

Så gott som iallafall. Kände mig fortfarande lite hurtig efter morgonens joggingtur så jag tog cykeln hem till mamma för att säga hej då till Tim, Tilda, Ulrica och Putte.

Man kan räkna antalet gånger som jag har cyklat de senaste åtta åren på en hand, det var rätt vingligt vill jag lova, men efter en stund gick det bättre. Så en cykeltur på ca 6 km kan bockas av idag också. Gud vad duktig jag är. Hoppas att det fortsätter såhär.

Försökte få ut Robin på en liten promenad också men det gick inte så bra. Ska snart hoppa in i duschen sen är det dags för sängen. Jobb imorgon tio till sexton. Glassiiiiiiigt !

Rävpolo - den ultimata överklassporten

Tillbaka ifrån Marstrand nu, tvättar lite och funderar på vad man ska laga till middag.

Jag och Krille ska öppna en rävpolotillbehörsbutik på Marstrand. Ni kanske inte vet vad det är och det är inte så konstigt. Vi har nämligen uppfunnit den, det går ut på att jaga räv med klubba. Det är den ultimata överklassporten och därför kan man ju inte välja en bättre plats för butiken än på just Marstrand. Vi ska ha säsongsöppet över sommaren och sedan leva utomlands resten av året.


Skämtåsido, det har varit en riktigt skön dag i solen, nästan för varmt, men det får man ju inte säga. Tyvärr var det inte lika varmt i vattnet. Det var svinkallt så det var bara fötterna som fick bada.

Funderar på att ge mig ut på löprunda nummer två redan ikväll. Men vi får väl se, måste ju hinna springa tre gånger till innan det blir ny vecka.


Fy fan vad jag är bra !

Jag har avklarat löparrunda numero uno. Jag höll på att dö men det är oväsentligt för jag klarade det ! Att mitt ansikte har samma klarröda färg som en tomat, att jag är lika blöt som om jag hade badat med kläderna på och att mina andetag låter som om jag har rökt i 40 år spelar inte heller någon roll. Nu ska jag bara ha tillräckligt med motivation för att fortsätta följa programmet.

Ett besök till Marstrand ligger på programmet idag, det fina vädret måste ju tas vara på. Rensingen och tvätten får vänta ytterligare lite till...


12.55

Idag ska jag till Liseberg med Putte och Tilda. Jag hoppas att det inte är lika mycket folk som sist, då var det  besöksrekord.

Grattis Madeleine som tog körkort idag ! Duktig du är vännen.

Världens bästa barnvakter

Yes, thats me och Kristoffer. Är hos mamma och pappa och passar Tim och Tilda medans de vuxna är på resturang. Tim hade fått Star Wars lego och både jag och Krille satt fast medans barnen roade sig på egen hand. Det är väl så det ska vara va? Eller?

Såg fram emot mina tre lediga dagar ons-fre men Mikael tyckte tydligen att det var alldeles för mycket så nu ska jag jobba på fredag 10-16, bra tid iofs så jag borde inte klaga. Behöver pengarna också så det var väl bara bra. Bara elva dagar kvar till lön nu.

Nu sitter vi i soffan och äter popcorn, mums fillibabba

Harry Potter är såå bra :D

Jag och Mia var på niobion igår. Och denna filmen var faktiskt bra, men inte i närheten av boken. Och jaaa Mia jag började nästan gråta mot slutet. Mia dock började då asgarva. Jag råkade iofs kläcka ur mig slutet hyffsat högt innan filmen ens börjat. Förlåt ni stackars satar som inte redan läst boken som kan ha hört mig :P Nu ska jag göra mig iordning och gå till jobbet. Är sjukt trött idag, verkligen sjukt trött men men...

Du kan om du vill, du vill så du kaaaaaan!

               

   


More to Come !

♥ reggaefestivalen

i fredags på Röda Sten, så jävla bra ! I had the time of my life !
Igår firades mor i Åkulla. Snart är det dags för hemmagjord pizza.
Bilder kommer senare.

RSS 2.0