Vart får de allt ifrån?

Såg en reklam på tv:n nyss för någon slags kräm, deras slogan var: "Lena rumpor på tub". Seriöst?


Måste erkänna att jag blev irriterad på min ipod igår när jag skulle lägga in nya låtar. För att synka med en ny dator var man tvungen att radera alla låtar. Som tur var hade jag inga som var särkilt mycket att ha.

Jaha nu är det iallafall bara tentan kvar o sen är det påsklov. Kanske ska hinna klippa Robin också innan jag åker. Men vi får väl se...


Why don't you just shoot me?

Sitter på IT:n o. har oerhört tråkigt. Att spendera tre timmar i veckan med Word-uppgifter är inte särkilt omväxlande.

Snart är det dags för tal. Hoppas att vi inte hinner med alla, men det kommer väl aldrig att hända. Förstår inte riktigt varför vår lärare tycker om att tortera oss med dessa taluppgifter.

Känner att jag inte har så mycket att skriva, det händer inte så mycket just nu. Men jag tror att jag skulle ta o. spela in vår IT lärare när han pratar o. sälja det som sömnhjälpmedel. Det hade blivit succé, det kan jag lova!


Ja jag vet...



... jag är bitter. Men jag gillar det.

Nu sitter jag här i soffan, väldigt trött men kan inte gå o. lägga mig förrän jag har förberett mitt tal ordentligt. Ush det kommer inte gå bra, men det får jag väl leva med!

Tack Alina för att du varnade mig för vargen, ska ha en harpun i väskan så att jag kan skjuta den om den försöker attackera mig. Muhahaha.


Hata byggarbetare

Igår skulle jag få sova till tio, tyckte jag o. sen skulle jag börja jobba kl tolv. Kvart i nio ringer Caroline o. ber mig komma in så tidigt som möjligt. Klockan tio var jag på jobbet. Slutade elva timmar senare. Jag var trött, väldigt trött. Och jag vet, jag tycker väldigt synd om mig själv :)

Imorse skulle jag återigen få sova till tio. Men byggarbetarna som river balkonger på gården bredvid höll inte med. Oväsendet väckte mig tjugo över åtta. Suck.

Idag ska jag jobba, surprise! 14-22, blä! Jag vill ju sova! Men nej, imorgon ska jag hålla tal, har fortfarande inget, men jag får väl improvisera. Och på fredag är det lönetenta, jag som inte ens börjat titta på det. Dåligt dåligt.

Känner att jag som vanligt riktigt sprudlar av positiv energi, hahaha. Nu ska jag äta frukost, jag är hungrig!


Nu är jag trött!

Ganska nyligen hemkommen från jobbet. Har varit en riktigt lång dag faktiskt. Synd bara att vi ska ställa om klockan inatt o. jag börjar kl tolv.

Nu ska vi nog se en film. Sen ska jag sova! Natti Natti!


Varför?

När jag gick o la mig igår ställde jag klockan på tio. Vaknade klockan sju, varför? Jag som verkligen ville sova! Men nu är jag uppe iallafall. Måste skriva mitt tal. Kanske vet vad jag ska prata om, isåfall tack Mia för att du hjälpte mig !

Nu är det bara sex dagar kvar tills jag åker. Längtar, längtar, längtar!

Har fått schemat för påsken. Jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag o. måndag, bara sena tider. Men det är goa pengar ialla fall.

Nu har Bruce vaknat så nu får vi gå ut en stund. Ha det!


Resultatet



Så här blev det. Nu ska jag till jobbet. Förgyll min dag o. kom o. hälsa på !

Ush snö...

Robin bad mig titta ut genom fönstret kl fem. Det gjorde jag inte, men jag tittade ut nu vid kvart över sex när jag gick upp. Ush, fy, blä. Ta bort det, snälla!

Nu ska jag in till den stora staden o. fixa naglarna. Åker med pappa som ska till jobbet. Neej nu får jag göra mig iordning så pappa slipper vänta.

Åh va bra jag är !



Fick tillbaka redovisningstentan igår o. företagsekonomitentan idag. Vg på båda, stolt! Iofs med väldigt låg marginal, men iaf .

Imorgon skall jag göra naglarna kl 8.30, skall bli riktigt skönt. Sen måste jag handla o. så är det dags att jobba kl 16. Jippiekaiyey!

Bara jobb hela helgen men jag lever för min resa till Sthlm. Planerar mest bara en sak, total avkoppling. Men vi får väl se.
Nu ska jag se på Criminal minds, sen blir det sängen. NattiNatti

Gå o. lägg dig häxtrasa

sa alltid min mamma till oss när vi var små :) Från boken Bella o. Gustav, min gamla favorit. Så nu ska jag ta mammas råd o. gå o. lägga mig. Heldag i skolan imorgon, den första denna veckan. Nio dagar kvar till Sthlm, jag längtar! Godnatt!

Oj förlåt

Skrev visst fel, men jag skyller det på Nilecity, där heter det hackebackspututtis, men det heter visst hasselbackspotatis. Sorry. Har redovisning av typföretaget i morgon, hoppas att det går bra.

Kom på att jag lagt min mp3 i Robins bil för typ 6-8 månader sedan. Han påstod att den inte skulle fungera eftersom det har varit kallt men den fungerade såklart perfekt! Satt o. tittade på en massa kort. Hittade bla detta.



Mia vad klagade vi på då egentligen? Kan du svara på det ?

Våffeldagen..

Bjöd hem mig själv, eller oss till mamma o. pappa på våfflor. Först ska vi äta middag, hackelbackspotatis(?), kött o. tsatsiki. Ska bli riktigt gott.

Ser på Våra bästa år nu, fy fan va dåligt det är. Fast jag tycker ändå att det är roligt att titta på. Jag skyller det på farmor, det var hon som lärde mig att titta på det.

Skall nog försöka sätta på lite tvätt. Känns som att det är dags nu.  Studiestöd idag, gott o. Robin har fått lön, ännu bättre :p


Fick nya hörlurar av Robin i söndags, tack älskling!


Nydushad och redo för sängen

Glassbilen kom hit förut o. vi gick faktiskt ut o. köpte en påse glass. Varför gör man inte det oftare? Kanske för att jag inte tål glass men gott är det iallafall.

Har äntligen skrivit kontraktet nu, så jag har min alldeles egna lägenhet nu ! Eller ja, vi då ;P Längtar så himla mycket.

Nu ska jag gå o. lägga mig, har haft huvudvärk hela dagen. NattiNatti!

Nya planer

Mia ringde för en stund sedan men ville ganska snart lägga på eftersom hon tyckte att jag var tråkig. Fick höra att jag var som pappa ibland, vilket betyder envägskommunikation. Vi bestämde iallafall att vi på tisdagen när jag är uppe ska ta en utflykt till Näsby-park, det är nämligen pensionärstisdag då. Det har de varje tisdag på Mias jobb, då har alla pensionärer fem procents rabatt. Detta måste bara ses. Jag som tycker att det är mycket gamlingar på mitt jobb.

Det var en krock mellan en lastbil o. en personbil i morse på E6. Även om krocken var i norrgående riktning o. vi skulle söderut så fick vi stå i kö, tittkö. Kan folk inte bara åka förbi istället o. sluta glo. Robin var mycket väl medveten om krocken eftersom han hamnade i kön i samma riktining som de krockade bilarna. Där stod han i en och en halv timma helt stilla.

Har sjukt ont i huvudet just nu, måste beklaga mig lite. Skulle renskriva min del till typföretaget nu också. Jag har bara ett litet problem, jag har glömt vad det var jag skulle skriva. Smart Linn, mycket smart! Så nu får jag vänta tills de andra slutar o. så får jag ringa Frida o. fråga, inte alls pinsamt. Ska skriva en inledning nu iallafall. Det hoppas jag att jag är kapabel till.

Ska till Förbo klockan fem o. skriva kontraktet. Har en del o. göra innan men jag orkar inte. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska hålla tal om, kommer jag inte på något snart så får jag prata om Bruce liv i tio minuter. Eller kanske inte, vi får se.

Bruce liv i bilder :P :

Jag sitter i köket o. tigger så fort någon lagar mat.


Jag gömmer mig under soffan när någon vill gå ut med mig.


Jag vill inte gå ut!


Jag sover mest hela dagen....

Löneförhöjning kanske?

Blev befordrad idag. Alina utnämde mig till korg- och scannerjour/ansvarig. Ett sådant ansvar, en sådan ära. Were the f is my raise? I'm still waiting...

Depp!

Har plockat iordning överallt o. nu när jag inte längre har något att sysselsätta mig med blev jag riktigt deppig. Deppig eller ångestfylld? Vet inte riktigt, borde hålla tal imorgon men jag kan verkligen inte komma på något som jag skulle vilja säga. 

Sen blir jag hela tiden stressad o. glor på klockan eftersom jag ska jobba kl fyra.Känner mig inte direkt taggad men det beror väl mest på lathet antar jag.

Längtar sjukt mycket till den tredje april då jag åker till Mia, Ullis o. co. Ska bara njuta o. slippa alla måsten i 4-5 dagar.

Bruce brukar inte gilla regn men igår gjorde han det, så här go blev han efter promenaden.

Jävla grävling

Igår begav vi oss till Töllsjö för att fira Robins mamma som fyllde år förra lördagen. Det blev ganska sent o. när vi åkte hem i mörkret sprang det ut en grävling framför bilen. Jag som har noll reaktionsförmåga släppte bara gasen och körde rätt över den. Men det gick bra, Robin blev väl inte överlycklig eftersom det var hans bil.

I lördags var vi ute o shoppade med Robins pappa, Caroline o. tvillingarna. Köpte en matta till den nya lägenheten, en lykta o. burkar till spaghetti o. makaroner.

Efter grävlingsincidenten kom jag o. tänka på en kille jag träffade för ett par år sen på midsommarafton. Han kom från Skara o. förgyllde min midsommar genom att på rolig dialekt förklara riktigt ingående hur man jagar grävling. Terrade sedan min o. cissis familj hela Frankrike-resan när jag försökte härma honom. Tyvärr var det nog bara jag som tyckte att det var roligt. Men om ni ska ut o jaga grävling, glöm för fan inte att ha knäckebröd i skorna... 


Det blir aldrig som man tänkt sig...

Hade laddat upp för en utekväll med mina frisörtjejer. Hade t o m inhandlat nya leggings o. allt. Men som ganska ofta gick mina planer i stöpet, (säger man så förresten?) så det blev en hemmakväll framför tvn ist.

Först spelade jag o. Robin lite Rockband. 94% på medium är ju inte helt dåligt iaf. Sen blev det Grillad eller Rostad eller vad det nu heter, efter det Hundtricket. Me like, Alexander Skarsgård är ju med .

Konstaterade att jag faktiskt tycker att Sanna Bråding är rätt skön, fattar inte varför, har aldrig gillat henne förut inte ens i Tre Kronor .

Har iaf handlat idag, även om vi glömde shoppinglistan o. hälften av sakerna som stod på den. Men nu har vi bröd o. äta iaf.

Sitter o. funderar över vad som hände med alla bra tv program. Finns verkligen ingenting att se på tv just nu. Ush, måste köpa nästa box med CSI snart så jag har något att titta på. Natti Natti!

Sir Fartsalot

Har vart hemma idag, har inte mått så bra. Segat i soffan, kollat på mina serier o. myst med Bruce. Lyckades laga den godaste spagetti o. köttfärssåsen Robin någonsin ätit :D. Stolt.

Har önskat hela dagen att jag hade en balkong så jag kunde suttit där o. njutit av det underbara vädret. Men det har jag ju ingen, inte än iallafall Skall skriva kontrakt på lägenheten på tisdag. Hoppas att vi får bra parkeringar. Orkar inte gå alltför långt till bilen, är spec. jobbigt när man handlat.

Skulle behöva handla men jag orkar inte. Kylen är riktigt tom nu, har inte ens bröd hemma. Någon som vill handla åt mig ? Nu har Robin slocknat i soffan, funderar på att följa hans exempel...


                    

Oh Shit :P

Sitter o tittar på gamla kort på pappas dator. Hittade ett på Robin, han ser ju jätteliten ut! Så söt så söt :)

Härliga sol!

Tentan kändes bra o. vi blev klara vid tio. Åkte till Coop Konsum o. köpte glass o. sen satte vi oss på en bänk framför fästningen jag, Emma o. Caroline. Hur mysig som helst, till brandkåren kom o. skulle köra upp på gångvägen med sin brandbil. Sen skulle de ha en fotosession framför brandbilen. Konstigt. Inte ens några heta brandmän heller, illa!

Åkte hem till mamma o. åt omelett på balkongen, väldigt skönt. Jag gillar solen, förutom när man får den i ögonen o inte har solbrillor. Men annars är det väldigt trevligt :P

Ska snart till Cissi, Evelina kanske kommer om hon hinner :) Ska bli riktigt mysigt. Måste nog hem en sväng emellan, ska bara orka mig dit. Ush, låter otroligt slappt jag vet, men jag hatar våra trappor. Hiss kanske?

Ska ju iofs flytta snart. Men då hade jag verkligen velat ha en hiss fy fan. 1 ton säng ska ner igen för alla trapporna, jag o Tim som nyligen mirakulöst nog fick upp den för trapporna. Kommer med största sannolikhet att skjuta upp den uppgiften på någon annan. :D


God morgon, eller?

Hade gärna somnat om igen. Känner mig inte helt förberedd på dagens tenta. Men jag får väl göra så gott jag kan. Hon kan ju alltid betygsätta den med "Linn utförde tentan efter bästa förmåga" :P

Efter tentan ska jag försöka få tummen ur o. klippa o. färga mammas hår. Sen ska jag hem till Cissi o. ha myskväll!Någon gång under dagen måste jag även renskriva vårt typföretag, men vilken del var min nu igen ? Ooops får kolla upp det.

Nu ska jag äta frukost, sen är det dags för tenta, Hjälp!

Äntligen...

...bordet är borta! En kvinna var här o. hämtade det idag. Hur skönt som helst. Kommer ifs få äta vid soffan i 2½ månad men det har vi ju nästan gjort hela tiden ändå.

Sitter o försöker plugga redovisning o gör konteringar på winkonto, har gjort 36 st o har 75% rätt. Det är hyffsat iaf tycker jag.

Tänkte att det skulle bli skönt med lite vila efter tentan imorron men nu ska jag skriva o öva in ett tal tills på tisdag. Fy fan. Ush jag tycker så synd om mig själv! Hade verkligen velat ha en riktigt ledig helg men det kan jag glömma.

Det lutar åt utgång på fredag med mina frisörer, har saknat er jättemycket! Skall bli riktigt roligt...

Nu måste jag återgå till redovisningen. Önska mig lycka till ;) !









Aj aj aj!



Får faktiskt erkänna, det gjorde ont. Ondare än vad jag väntat. Men kanske inte riktigt så ont som mamma ville att det skulle göra. Hon hoppades nämligen att det skulle göra så ont att jag inte skulle göra någon mer, vi får väl se...

Försöker plugga men det går inte jättebra direkt, så denna tenta kommer nog gå ännu sämre än den i torsdags. Men men...

Nu ska jag försöka ignorera att mina armar känns som två färska vacuumförpackade fläskfiléer. Ciao!

Grattis Kristoffer!


Bror har namnsdag idag, grattis grattis. Hoppas att foten blir bra snart, tycker synd om dig klantskalle. 

Farmor hade namnsdag igår, är rätt stolt över att jag var den enda som kom ihåg att gratta henne. Dåligt Mia, dåligt. Men som sagt jag är ju trots allt underbarnet i vår familj :D.

Fick stå bredvid Melissa idag på jobbet när hon lärde sig kassan. Kom på att det är väldigt tur att jag aldrig har vela t bli lärare, är så sjukt opedagogisk. Får väl hoppas att hon lärde sig någonting iaf. men det är nog inte min förtjänst isf. 

Imorgon ska jag tatuera mig :D äntligen! Hoppas bara att det inte gör ont.

Har köpt mig en väckarklocka idag, hoppas att den är lika funktionell som den är snygg :) behöver ju en riktigt bra väckarklocka, pappa kan inte direkt ringa o väcka mig resten av livet, eller joo det tycker jag... :P


Jag är fortfarande svensk :P

Får be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat men det beror på en kombination av lathet o. brist på händelser. Har jobbat fre o. lör o. ska jobba idag med. Håller på att plocka iordning för någon kommer o. ska titta på köksbordet snart.

Slipper säga upp mitt medborgarskap eftersom Ugglas inte vann igår. Känns rätt gött faktiskt. Förstår inte ritkigt varför hon operasångerskan vann men jag har inte hört hennes låt heller.

Tyckte att det inte var så långt kvar tills flytten men det är faktiskt 11 veckor kvar. Får hoppas att de går fort.

Nu måste jag fortsätta städa men ska försöka uppdatera efter jobbet.


Tenta, tenta, tenta.

Nu är en tenta avklarad. Bara två kvar nu innan påsklovet. :S Tror att jag blir knäpp snart.

Det kändes okej iallafall till slut och jag svarade på alla frågor men vi får väl se vad jag får för resultat...

Får sätta igång o. läsa redovisning idag sen är det skola o. jobb imorgon, jobb lördag o. söndag, tatuering på måndag wiiie, skola tisdag o. tenta igen på onsdag.

Nu ska vi gå o. käka lunch någonstans det är vi värda! Haa de!

Smart dubbelgångare sökes!



















Någon som är riktigt smart o. riktigt lik mig som kan ta min plats på tentan imorgon? Kommer gå så dååligt!

Flyttar 1 juni

Fick lägenheten! Så himla roligt, är alldeles för otålig för att vänta i 2½ månad men det får väl gå ändå :) Vill börja köpa grejer redan men jag får väl hejda mig lite.

Har pluggat lite idag iaf men provet kommer ju gå åt helvete...

Nu ska jag sova, har LOVAT

Stammis

Har jobbat idag, 16-22. Stod i ShopExpress kassan när en kund frågade mig om jag alltid står där. Fick mig att känna mig som om jag nte har något liv, men det är väl trevligt att man blir igenkänd.

Skulle plugga förut idag men jag somnade på soffan istället. Måste säga att jag är riktigt bra på det här. Studieteknik vad är det ?

I morgon kommer Caroline o. Emma hit, då kanske jag lyckas plugga lite bättre. Men innan de kommer hit måste jag åka o. handla. Har ingenting att äta hemma.

Lite sömn skulle sitta gott så nu ska jag nog lägga mig. Hoppas de hör av sig från Bostadsbyrån imon!

NattiNatti!

07:56

Jag o. Robin hade kommit överens om att vi skulle sova länge igår, när jag vaknade kände jag på mig att det var alldeles för tidigt. Klockradion stod på 07:56 o. jag kunde inte sova. Fick gå upp o. läsa i Företagsekonomiboken i en timma sen somnade jag som en stock o. vaknade igen vid elva.

På kvällen satt vi här o. tittade på Melodifestivalen, jag, Kristin o. Johanna. Jag råkade lova Robin att jag ska säga upp mitt svenska medborgarskap om Caroline Af Ugglas vinner o. representerar Sverige i Eurovision. Trevligt att han till och med ringde o. röstade på henne tack Robin, TACK!

Åkte in till Chez senare o. var där en stund tills vi gick vidare till Bryggeriet. Vet ni att killar inte blir särkilt impade när man försöker imitera de olika figurerna o. melodin i SuperMario? Konstigt...

Ännu konstigare är att folk inte vet att de blir dissade, eller att de vet men skiter i det. Eftersom jag inte har någon vidare erfarenhet utav kroglivet blev jag faktiskt förvånad över hur äckliga killar o. gubbar är. Kvällens höjdpunkt var när Kristin spiller halva sin drink över sig själv o. bestämmer sig för att den skyldige var killen som hon dansade med, så hon häller resten av drinken över honom.Kanske inte så roligt för honom men sjukt kul för mig. Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Idag var vi på Sci-Fi/film mässa på Svenska Mässan. Mads Mikkelsen var där o. jag hade tänkt att ta hans atograf(?) till mamma men det kostade 200 kronor så nej tack. Fick ett kort på honom med Jesper iaf. Robin ville att jag skulle ta kort på honom med någon Mexikansk snubbe så det gjorde jag med. Hade aldrig sett eller hört talas om honom men men..

Skrev häromdagen att jag inte skulle svara vid tretiden idag om någon försökte ringa mig. Hade helt glömt av det o. lyckades självklart svara när han från GP ringde igen. Men jag lyckades faktiskt nobba honom o. lade sedan på utan att ha bundit upp mig på något abonnemang. STOLT!

Imorgon är det ingen skola, men mycket plugg inför tentan på torsdag. Jobbar även 16-22. Nu ska jag nog försöka gå o. lägga mig Natti Natti.!


Fredagskväll...



Äntligen fredag, en lugn kväll framför tv:n med mys o. mörk choklad. Har sett Patrik 1,5 o. Babylon A.D. Gustav Skarsgård o. Vin Diesel, kan det bli bättre? Ja, kanske om Colin Farrell hade varit med :P

Imorgon är det girls night out som gäller. Jag, Kristin o. Johanna, Evelina kanske kommer efter jobbet. Skall bli riktigt roligt. Får försöka skicka iväg Robin någonstans så vi kan vara här först men vi får väl se hur det går med det.

Skall nog försöka väcka Robin nu, han har somnat i soffan som vanligt. Natti Natti!


Cissi har en farlig katt, han heter Zlatan :)

Fredag...

... o. min lediga helg! Ska bli så skönt.. Får se vad vi ska hitta på. Är inte så bra på det där med planer o. att hålla mig till dem så vi får se. Plugga står med på programmet ialla fall. KUL!

Hata telefonförsäljare



Lade mig i sängen förut för att läsa lite i företagsekonomiboken, kanske inte en jättebra idé, ialla fall jag somnade o. sov väldigt skönt tills min mobil ringde. Eftersom jag sov svarade jag självklart även om det var hemligt nummer.

En väldigt pratglad snubbe från GP ringde o. ville att jag skulle förlänga min prenumeration med deras storslagna erbjudande. Tror att jag skippar det eftersom jag nästan aldrig läser mer än den första största rubriken på framsidan. Han ska ringa tillbaka på söndag bara för att jag inte kan säga nej. Så om du försöker ringa mig på söndag vid tre-tiden med hemligt nummer kommer jag inte att svara.

Kopierade en massa papper som jag åkte o. la i Bostadsbyråns brevlåda förut. Hoppas att det räcker för dem o. att jag inte har missat något. Håll tummarna för mig ;)

Lönehantering imorgon, kommer aldrig lyckas ta mig upp ur sängen. Men det får väl gå ändå, synd bara att vår lärare är så sjukt opedagogisk, nästan omöjlig att lyssna på utan att hypnotiseras in i djup sömn.

Hittade ett riktigt hyffsat köksbord på Ikea igår, inte så dyrt o. lagom stort. Vill verkligen ha den lägenheten nu, kommer bli riktigt irriterad om de inte godkänner mig som hyresgäst. Nu ska jag nog försöka få lite sömn så att jag inte somnar på lektionen imorgon. Natti Natti!

Jobbiga system.


Ringde till handläggaren på bostadsbyrån o. tackade ja till lägenheten. Eftersom jag inte skrev med Robin som medsökande när jag ställde mig i kön kan han inte stå med på kontraktet.

O. eftersom jag inte har en jättehög inkomst måste jag nu skicka in kopia på lönespec. o. kontrakt o. skriva vart Robin jobbar o. vad han tjänar. Förbo vill heller inte ha någon borgen så nu känns det som om det aldrig kommer att gå.

Men snart ska jag hem o. leta upp alla papper, kopiera dem o. skicka dem. Så får vi väl helt enkelt hålla tummarna för att de vill ha oss som hyresgäster iaf.

Familjebostäder godkände ju mig i andrahandskontraktet så då kanske det inte är några problem. Aaaaaaah jag blir galen!

Vi SKA flytta :D

Har vart o. tittat på två av lägenheterna idag o. bestämt oss för en tvåa i Björkås, andra våningen med balkong. Fräscht kök o. badrum. Det är också den som vi är etta i kön på så antagligen, med största sannolikhet är den vår :) Wiiie..

Flyttar första juni i så fall. Ska bli sjukt kul! Nu ska jag leta efter soffa :P

jag vill flytta !

Har velat det ett tag nu o. nu när vi fick tre erbjudanden att titta på blir man ju nästan knäpp. Skall ringa idag o. bestämma tid för visning. Det jobbiga är bara att jag inte tycker om att ringa till folk jag inte känner. Telefonförsäljare är alltså inte något jobb för mig. Men jag får väl ta mig i kragen and get some balls. Eller förresten,  det vill jag inte ha några :p

Så planerna för dagen ser ut såhär: 
  • ringa de nuvarande hyresgästerna
  • plugga inför tentan i företagsekonomi
  • städa
  • laga mat
  • ev. kanske en liten promenad
Tvivlar starkt på att detta kommer att bli gjort, men en plan är en plan iaf.

För att nämna två hittills onämnda personer, så sitter jag o. väntar på mina kära klasskamrater Emma och Caroline. Vi har arrangerat samåkning till skolan. Låter väldigt nördigt men men... Funkar riktigt bra förutom såna här dagar när de ska jobba med sitt typföretag på lunchen o. jag vill åka hem. Men jag överlever nog :)

I know...


Efter ett litet The hills maraton är jag nu redo att gå o. lägga mig. Jag vet att det är dåligt o. löjligt, men jag tycker att det är rätt kul ibland. Förlåt bror, but that's the truth.

Sleep tight!

Yippie!!

Kom hem från City Tattoo o. TRE brev från Bostadsbyrån hade trillat in. Tre lägenheter att gå o. titta på varav en som vi var först i kön på. Nu måste vi bara gå o. titta på dem! Shit, är sjukt exalterad just nu. Kanske har en alldeles egen lägenhet redan första juni. Wiiie ! :D

Blev lite strul förut när Robin skulle tatuera sig. Han som skulle göra den var sen o. vi fick vänta en o. en halv timma innan de satte igång. Kom hem mycket senare än tänkt men det är väl ingen idé att hänga läpp :P


Nu ska jag glo på tv. Natti!


Lång väntan


Gjorde upp lite lösa helgplaner med Kristin igår. Känner verkligen för att hitta på något kul !

Sitter i datasalen o. väntar på att det ska bli dags för handledning i Kommunikation. Är helt säker på att min lärare kommer total dissa mitt CV, men varför ska man ta åt sig av vad hon tycker ? Hon blev ju helt ifrån sig när de offentliggjorde den kungliga förlovningen, med andra ord, hon är helt slut i huvudet :P Nej, skämt åsido, hon är säkert fullt normal, kanske.

Jag funderar på att köpa mig en resa någonstans o. komma tillbaka när de slutat skriva om förlovningen i varenda tidning o. på varenda löpsedel. Har tyvärr inte råd, någon som vill bjuda?

Glömde självklart min bild på tatueringen som jag skulle tagit med mig idag. Det är ju bara tretton dagar kvar nu, 16e mars är det dags. Som tur var kunde Robin åka förbi o. hämta den på väg tillbaka till HML. Hoppas att det gick bra. Tack Älskling :)

Tänkte handla lite i stan sen om jag hinner innan jag ska till City Tattoo. Är i desperat behov av nya leggings, de två svarta jag har är helt trasiga i hela grenen. Hur har jag lyckats med det liksom? O. nej ni behöver inte känna er tvungna att svara på den frågan. :P



Robin utanför Ikea efter att jag tvingat han att hämta min garderob. :)

Grattis Tilda !



Idag fyller min kusin Tilda sex år, tiden går alldeles för fort. Grattis grattis! Nu ska jag till skolan. Haa det!

Tomorrow tomorrow...


Har jobbat idag, alltid lika roligt. Hade en kund som påminde mig sjukt mycket om Häxan Hia Hia i Bamse. Kanske inte en komplimang direkt.

Ska till City Tattoo efter skolan imorgon, Robin ska tatuera sig. Spännande, spännande...

Har suttit o. stirrat på tangentbordet alldeles för länge nu. Sammanfattar dagen med Hia Hia, läkerol och spetskål. Alina, you know what I mean. ;) 

Godnatt!!


Curriculum Vitae (?)

Sitter hemma hos mamma o. pappa och försöker att skriva mitt CV. Ska lämnas in imorgon o. utvärderas av vår lärare. Eftersom jag skjutit upp det till sista dagen kommer jag inte ihåg någonting av vad hon sa förra tisdagen o. jag är verkligen inte bra på det här... Får väl se vad hon har att säga.

Somnade tidigt igår, redan klockan tio. Rätt skönt faktiskt, men självklart lyckades Robin väcka mig klockan fem imorse. Somnade om efter en timma men var självklart trött när jag vaknade klockan åtta. 

Har varit o. tränat med mamma nu imorse. Var väl inte särkilt motiverad men jag gick ju dit i alla fall, alltid något.

Har bestämt mig för att åka upp till Mia igen vecka 14. Stannar nog lite längre denna gången, fredag till onsdag har jag tänkt. Ska bli riktigt kul. Mamma har beställt biljetter nu, så 10 september åker vi hela familjen + Robin till Rom. :D


jobb, jobb, jobb


Jobbade hela dagen igår, jobbar 12-17 idag. Lite glest på händelsefronten här. Jag o. Robin kom på igår att vi inte hade betalt några räkningar, hur smart är inte det då? Tur att vi kom på det nu o. inte om en vecka eller ngt men ändå. Nu är de iaf betalda och jag känner mig fattig. "Bara" 14 dagar kvar till lön.

Semesterlistan har kommit upp på jobbet, får lite lätt ångest. Har ingen aning när jag vill vara ledig.

Nu ska jag ut o. gå med mamma, mitt nya sunda liv börjar idag. Det var nog tionde gången på tre veckor som jag sagt det men den här gången menar jag det :)

RSS 2.0