Hällebergsgatan here we come !

Bara fyra och en halv timme kvar nu ! Ja jag vet jag är tjatig, med det är det som Linnsar är bäst på !

Varför är det så svårt att skriva shopping-lista? Hela huvet står helt stilla. Men det är väl bättre med en kort lista, det blir ju inte så dyrt då. Ska åka en sväng till Coop och Ikea tänkte jag.

Ni har väl inte missat Coops nya Tiokronors torg? Allt på torget kostar 10 kronor. Käckt sörru! :P


S O M M A R L O V !

Jag har sommarlov ! Helt sjukt ! Så jäääävla skönt! Och imorgon flyttar vi ! Y E S !

Dagens löpsedel : Daniel fick njure av sin pappa. Ringde Viktoria efter operationen.
Nä? Va? De kan väl inte seriöst mena att han ringde till sin blivande fru efter att han hade opererats? Det är ju helt sjukt, så kan man ju inte göra. W T F ?  Ibland kan man verkligen undra vad man behöver för att bli journalist. Inte särkilt mycket verkar det som ialla fall.  

Blir överlycklig om jag får E N poäng över G-gränsen på dagens tenta. Att jag klarar mig är ytterst tveksamt. Enda gången det har känts värre på ett prov var på Matte C och då fick jag IG. Detta bådar inte gott inför framtiden. Ack ack ack.

Angående test inlägget så upptäckte jag att jag kan mobilblogga. Tyckte att det var rätt roligt faktiskt. Jag är ganska lättroad när jag är trött. Men nu kan jag göra det också.

Nu måste jag pallra mig ner för trapporna som jag nyss kämpade mig uppför och gå ut med Bruciii Loosii,

Dubbla pass imorgon 30 min spinning och sedan BodyPump. Vad har jag gett mig in på?

Godnatt!


Testing Testing...

0-6bf8b4038339016d2fcabbd02ebeac8f.png

Kolla varifrån!

Testing Testing


Det är över nu !

Hoppas jag, om det inte blir omtenta. Vilket är mycket möjligt, Men jag hoppas hoppas hoppas att jag slipper.
Nu väntar en lunch med klassen och sen jobb till tio.

S E N , S E N , då har jag S E M E S T E R ! ååååh i morgon får vi nycklarna! klockan 16,30.

Socialberget Here I Come !



Gå och lägg dig bara!

Har suttit och pluggat hos mamma hela eftermiddagen. Med undantag för tapet inköp. Riktigt nöjd faktiskt. Får väl slå till på en bild sen på fredag/lördag när det är klart.

Haha när vi åkte till skolan imorse så diskuterade vi poliskontroller nästan hela vägen. När vi sedan körde av motorvägen i mölnlycke blev caroline invinkad av några trafikpoliser som hade kontroll i blåsten.
Nu ikväll berättade jag för mammas väninna Irene som var på besök om morgonens komiska händelse. När hon hade åkt fick mamma ett sms : Hälsa Linn att jag körde in i en poliskontroll i Eriksdal precis. Hahaha vafan va e oddsen ? Jag lovar att jag kör in i en imorgon. Om jag kör då vill säga.

Känns som att jag greppat tentan lite bättre nu men jag måste sova så jag inte är för trött. Ska inte säga för mycket heller. Har insett på senare tid att jag överskattar mig själv ganska kraftigt.

G O D   N A T T !



Pluggar för fullt

men kände att jag behöver ta en liten liten paus. Känner mig så jäkla pissig för att jag missade när Evelinas sprang ut förut. Men min stress inför tentan tar över allt förstånd. Hoppas ändå att du haft den roligaste dagen någonsin !

Håller just nu på att skriva upp en massa begrepp som jag ska kunna t.ex. soliditet, särkostnad, pålägg medmera.

Fick tag på tjejen som har vår lägenhet nu och vi får nycklarna på fredag vid halv fem, GÖTT ! Så jag får nog göra ett litet avbrott i studierna innan klockan sex ikväll för att åka till tapetaffären.

Imorgon kan jag ju inte för då ska jag ju till Co-op och jobba sjutton till tjugotvå !

Ha det så roligt, det har inte jag ! Tyck synd om mig, tack !


Praktik-panik

Många i klassen har sin praktik färdig nu, men inte jag. Börjar bli lite orolig här. Saken blev inte bättre efter att jag kommit på att mitt tel. nr inte fanns med på de senaste ansökningarna jag har skickat in. Men mail-adressen står ju med sa någon.

Så här hade dock jag tänkt om jag fick fem praktikansökningar: Jaha, Hon har inte lämnat tel nr, synd för henne.
Och så hade jag kastat ansökningen i papperskorgen.

Så nu sitter jag här och försöker leta efter företag som har huvudkontor i Göteborg. Har hittat fem stycken hittills och nu är kuverten slut så jag får väl nöja mig så sålänge.  Vill verkligen vara på något roligt företag som finns på massa olika ställen så att man kan börja jobba där sen och resa en massa.

Ska återigen plugga idag, jag har så roligt liv för tillfället, väldigt händelserikt får jag säga. Blääää!


Snälla låt det bli överstökat!

Den här tentan tar snart kål på mig. Total råångest dygnet runt. Ush fy blää.
Men jag ser ändå ett slut för på Torsdag kl 22:30 när jag kommer hem är både tenta och jobb överstökat. Då väntar 1 lång vecka med semester och flytt ! Ska bli så grymt skönt !


Får försöka planera en inflyttningsfest också. Bror kommer ju hem nästa torsdag. Så vi kan ju kombinera välkommen-hem fest med ! Vi får se vi får se.

Nu åkte syster hem igen. Mia has left the buildning, the town and the west-side of Sweden.

Nu väntar ytterligare en timma av pluggande, sedan ska jag gå hem och sova !
Tacka Pia för det !


Skärpning !

Nu känner jag att jag måste ta tag i mig själv, på de flesta punkter faktiskt. Jag slarvar med maten, tvätten, skolan och lägenheten ser ut som faan. Samtidigt är jag så sjukt trött att jag skulle vilja sova i en hel vecka.

Men nu ska det bli ändring här ! På riktigt, fast lägenhetn lär se ut som fan tills vi flyttar. Orkar nämligen inte bry mig, är så trött på den.

Har varit på spin + core , hela kroppen känns som spaghetti. Men det är väl positivt antar jag. Nu måste jag hoppa in i duschen.


 


Trött, väldigt trött

Vill bara gå och lägga mig igen men jag måste verkligen plugga på företagsekonomin idag. Sen behövs det packas och så hade det varit trevligt att hinna umgås med syster eftesom hon åker hem i morgon. Sen blir det jobb 17-22. Först ska jag äta frukost.

Yesterday . . .




















Ipren to the rescue

Har rätt ont i huvudet idag. Stackars mig ! Men det var väldigt trevligt igår även om vi drog oss hem väldigt tidigt. Skulle kunna skylla på att jag har blivit gammal men eftersom jag i princip var den yngsta där får jag nog försöka komma på någon bättre ursäkt.

Tack Linnéa för att vi fick våldgästa ditt hem ;)

Nu är det dags för jobb 13-18. Ritktigt svettigt pass, eller inte men ibland får man ju ha det bra. Synd att Mia och co ska dra sig in till stan ikväll. Vet därför inte riktigt vad jag ska göra sen. Vi får se, planera är ju onödigt.

Robin har åkt till Styrsö-island så vi får se när han kommer hem. Nu ska pappa köra mig till jobbet, L Y X !


Linnéa fick påhälsning



















Dags för party

Synd att det känns som att det ska börja regna igen. Men men får se vart benen bär ikväll för ingenting verkar vara planerat. Är iallafall på lite bättre humör nu.

Nu kör vi :D



Faaaaaaaan !

Tyckte att dagen började ganska bra men den blir bara värre och värre.
Har letat ett par dagar efter min IPod, den harvarit spårlöst försvunnen.
Tills alldeles nyss när jag skulle vika tvätten. Hade tvättat en tröja ut och in och när jag vrängde den kollade jag instinktivt i fickan och vad låg där? Jo just det min I P O D ! J A G   H A R    T V Ä T T A T   DEN ! ! !

Faaaaaaaaan, jag orkar inte köpa en ny och den är självklart stendöd. Vad är det för fel på dagens teknik? Kan den inte klara av en tur i tvättmaskinen? Åååååh hatar mig själv just nu.




Ny design...

tröttnade på den gamla, så jag gjorde om lite. Men inte jättemycket. Vad tycks?

Nu är det bara 2 timmar kvar till jag ska hämta syster, inte ens det. Nu får jag skynda mig !

Åååhh blää....

...känner verkligen för att glo lite på tv men va fan. Det finns 
I N G E N T I N G  att titta på. Det är svårt att välja mellan debatt med politiktöntar på svt och tv-shop på alla andra kanaler. Ser hellre på Våra bästa år, riktig K V A L I T E T S TV ttss hihihi. Nu kom iallafall Halo på MTV så nu kan jag bli lite gladare.

Var skönt att träna men nu är jag helt slut. Måste hämta lite ny energi någonstans långt inifrån. Men jag ska bara hitta den först också. Ska orka vika tvätten med så att jag kan duscha puh...

Ska iallafall bli roligt att hitta på någonting med syster ikväll. Får se vad det blir. Igår stod det mellan att vi skulle vara antingen hos Linnéa K eller hos Frida. Vi får väl se vad det blir. Roligt ska det bli vilket som. Mindre roligt att jobba imorgon men det är ju bara fem timmar så det ska jag väl klara av. Men man vet ju aldrig...

Hörs sen....



......

Är sjukt trött och nu ska jag iväg o träna. Sen ska jag hämta syster ! Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Men nu måste jag åka. Tjing !


Nu ska jag sova

ska ju upp imorgon och träna så det är väl bäst att få lite sömn först. Vet inte riktigt varför jag går på den här spinningen. Tycker ju själv att det är ren terror. Men men let's do it !

Har utvecklat en dålig vana det senaste. Har börjat läsa Katrin Zytomierskas (?) blogg. Vet inte riktigt varför och skäms ganska kraftigt. Nej ush jag måste sluta !

Robin hat hittat en låt som väcker en massa minnen, from a long time ago 







Allum, Coop och hemmagjord pizza

Nu har vi äntligen kommit hem från shopping och storhandling. Har gjort hemmagjord pizza också, varför gör man inte det oftare?

Nu försöker jag välja mellan tre alternativ. Ska jag

1 gå ut på promenad
2 plugga eller
3 bara slappa i soffan

hmm jag vet vad jag borde/måste göra men jag tror att jag vet vad det kommer bli istället.

Syster kommer imorgon och jag ska hämta henne på centralen Yeaay!! Har faktiskt saknat dig sis!

Men först väntar spin och core imorgon kl 7.30. Och jag som är ledig, jag är galen !



Sten Frisk...

... är på tv, hemska människa. Han heter tydligen Per-Ragnar i verkligheten. Ush han är slemmig.

Ska till Allum idag, med Robins pappa, Caroline och tvillingarna. Hoppas jag hittar något fint tills imorgon.

Nu ska jag rota i köket om jag kan hitta något att äta, ytterst tveksamt. Godmorgon!


Spaghetti-arms

Har vart på BP med Jessica och Robar. Är så sjukt trött i armarna nu så jag vill nästan gråta.

Ska försöka kolla på en film nu och ha det lite mysigt. Sagan om Desperaux ska vi se. Mogen filmssmak man har eller?

Vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Men det tar vi då. Skriver kanske sen om jag inte somnar av utmattning.


Så himla skönt...

... att en tenta är avklarad!
Och så har jag städat också, hyffsat iaf, så nu är jag sjukt nöjd med mig själv !

Blev jätte trött helt plötsligt men nu ska jag rycka upp mig och åka hem till Jessica .



Åh kära nån !

Nu är jag så nervös så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Eller jo jag ska iofs till skolan om tjugo minuter men ändå. !

Ska bli sån skönt när det här är över och det bara är en tenta till att oroa sig för på väääldigt väääldigt länge.

Igår konstaterade jag att jag ville bli liten igen. Vara lite sjuk och ligga i soffan med syster och titta på Hedvig från A-Ö. Varför kan man inte få göra det hela livet?




Hjälpes !!

Jag tror jag dör, nästan ialla fall. Nu orkar jag inte plugga mer så nu får det gå som det går imorgon! Men som vi fick lära oss på kommunikationslektionen idag så ska man tro på sig själv så går det bättre. Eller något liknande.

Nu måste jag iallafall sova, annars går det, om möjligt, ännu sämre ! Men men det ska bli skönt när det är över !

Thank you, and good night :P

(eller vad är det de brukar säga?)



Prestationsångest

Tenta imorgon och jag vill inte ens tänka på hur dåligt det kommer gå. Är så sjukt stressad och nu måste jag sätta mig och plugga en stund till innan det är dags att åka till kommunikations lektionen och den alldeles för överkäcka, kungafamiljsälskande, otroligt irriterande Ingrid.

VarsågodT !




Äckliga söndagar

Det är något speciellt dåligt med söndagar. Ush ush ush !

Hade jättetrevligt med Sofia i fredags. Satt på uteserveringen på The Flying Scotsman(?) Riktigt mysigt!

Igår var vi hos Magnus och Caroline, grillade och kollade på Eurovision med Karin, Dejan och Elvis som kom och hälsade på. Jag var trevlig som vanligt och jag somnade efter bidrag 21. Men jag missade inte mycket ändå. 

Har försökt plugga idag och så har jag gått ut till gymmet och tränat BodyPump och solat. Synd bara att man är Albino och inte kan bli brun. 

Har smått panik inför tentorna så nu får jag väl plugga lite till innan det är dags för sängen.

 

Charmerande. !

Skulle ha suttit hemma ikväll och kollat på film men Sofia ringde. Så nu ska vi in till stan och ta en öl/cider. Mysigt! Jag har saknat dig B2 !

Så nu får jag göra mig iordning lite och sen gå upp till M o. P och hämta busskort.








NattiNatti!

Nu ska jag snart sova, men först måste Robin vänta på att hans oddset på eurovision ska rättas. Han satsade på Azerbadjan, Irland och Danmark. Två av tre gick vidare. Blev rätt förvånad över att han satsat på skiten men han börjar väl bli spelberoende eller något :P

Spin+Core imorgon bitti! Sen ska jag färga mammas hår och plugga inför tentan.

Godnatt!



Löning imorgon !

Det har jag väntat på! Har fått en riktigt go lön eftersom de har betalat ut mina outtagna semesterdagar för förra året. Kunde inte kommit lägligare.

Jobb idag efter skolan, ännu en härlig 8.30-22.00 dag idag.

Är förreseten sjukt avundsjuk på Mia o. Linnea som var på Beyonce igår!

Nu måste jag skynda mig, lagar tortellini till lunch, försöker äta gröt och sen måste jag sminka mig!

Vart är världen på väg ?

Seriöst alltså? Att Malena Ernman (?) gick vidare till Eurovision var helt klart pinsamt, men att hon gick vidare i kvalet är ju rent utsagt sjukt! Nu har jag inte hört resten av bidragen, men de var väl säkert ännu sämre. Men nu vet vi iallafall att det inte bara är svenskarna som har sjukt dålig musiksmak, även vissa delar av Europa har drabbats av detta virus.

Vet inte riktigt hur många patetiska, medelålders kvinnor i kris som vi ska lyckas skicka till eurovision egentligen. Vi är ju redan skickat dit ett antal t.ex Carola, Charlotte, Afrodite och Lena Philipsson. Sen finns det gått om medelålders krismän också, men de stör mig bara inte lika mycket. Vart är alla unga musiker/artister/sångare/sångerskor/band m.m. ?

Nej, slopa skiten istället och lägg pengarna på något annat !

Men jag tackar fortfarande Pia för att inte Caroline Af Ugglas fick åka istället, då hade jag som sagt försökt byta medborgarskap. Och då hade det, om möjligt, varit ännu värre!

Förlåt för detta riktigt bittra inlägg, men jag dör snart av skam för dessa urdåliga bidrag....

Jupp jupp

Nu ska jag ut på joggingtur nummer fyra, en vecka av programmet är sedan avklarad.

Har pluggat lite idag ialla fall, så det känns lite bättre, men det är fortfarande mycket kvar. Jag orkar inte skolan just nu men det är ju iaf bara tre veckor kvar till sommarlov! Skönt!

Vill tillbaka


Arriba- riba- riba !

Pornic -04, så säljer man tydligen vattenmelon på stranden. Kommer ni ihåg?

Är sjukt trött och grinig nu så nu ska jag gå och lägga mig. Skall inte sitta här och spy ut en massa bitterhet. Godnatt allihopa.


Puh !

Nyss hemkommen från löparrunda numero trés. Svettigt värre och kraftigt håll i höger sida men nu känns det skönt. Roligt att jag lyckades följa programmet idag också, utan att stanna.

Cissi och Andreas var som sagt här förut med lilla Aslan. Så himla söt och go. Blev ganska mycket skäll och morrande men när det var dags för dem att åka hem så fungerade det ganska så bra. Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med Bruce älg gosedjur.

Imorgon är det ännu en 8.30-22.00 dag. Jag bara älskar dem, eller kanske inte. Hoppas att jag blir klar med lönarbetet imorgon så är den kursen avklarad för den här terminen iallafall. Sen blir jag ledig på måndagar med.

Nu är jag helt slut, sängen here I come !



Håll ut !

Vill skänka en tanke till Alina som jobbar stängning ikväll! Bara en timma kvar nu.




Och Alina, vi ska till HULTSFRED!

Sjukt kul !

Tog en massa sjukt fula och roliga bilder igår. Varsågod att skratta :)

      

        

      

      



Och här är den muppigaste av dem alla


Äntligen söndag !

Ska snart iväg till jobbet. Känns skönt att helgen börjar lida mot sitt slut. Det betyder att det är en helg mindre tills vi flyttar, att jag sedan bara har en helg till att jobba innan jag har tre lediga helger i rad, att det bara är en helg kvar tills syster kommer hit och att jag har avklarat min underbara två till tio-lördag som jag hade igår.

Ikväll kommer Cissi, Andreas och Aslan hit, Aslan är deras lilla hundvalp. Ska bli roligt att se han för första gången!

Nu måste jag äta upp min gröt!

Förresten så har jag en hemlighet, som bara jag och Alina vet, en jätterolig sak. Tycker iaf jag :) Men det är en hemlighet så ni får inte veta vad det är!



Idag är det lördag...

... på lördagar borde man vara ledig, men det är inte jag.

Har faktiskt avklarat löparrunda nr två idag. Och idag klarade jag det! Jag är allt lite duktig ändå.

Spekulant nr två var här och tittade på lägenheten nyss. Trevligt par faktiskt. Verkade intresserade och stod tvåa i kön. Ettan har inte hört av sig än så vi får väl hoppas att de får den om de vill ha den.

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet...


Mi Corazón, mi corazón !


Har precis kollat på Chihuahuan i Beverly Hills, den var faktiskt rätt rolig. Bruce fattade inte så mycket men när han väl fattade att det var hundar på tv så satt han och morrade åt dem. Haha, så himla kul !

Skall ha en mysig filmkväll ikväll, har även hyrt Yes man och miraklet med henry poole. Det kommer någon och tittar på lägenheten idag också, och i morgon. Måste de komma nu när jag har stökat ner igen ? Skit också...

Kanske försöker mig ut och springer igen ikväll eller så får jag ta det imorgon. Dags att jobba igen i helgen, varför drunknar de lediga helgerna av de man jobbar? Känns som att jag jobbar fler helger än vad jag är ledig, även om de är lika många. Jobbigt!

Kollar på WipeOut just nu, kommentatorerna gör det helt klart värt att titta på !


Wohoj vilken galenskap...

Läste syster blogg och hur duktig hon är som börjat springa. Har haft lust att börja med det sen jag fick ett löp-schema från Putte. Så när jag var halvvägs igenom ett avsnitt av Criminal Minds fick jag ryck, jag ska ut och springa!

Och nu sitter jag här och hostar, har lite lätt ont i öronen och svettas som en gris. Men det gick hyfsat bra iallafall förutom att den sista 3 minutersintervallen av löpning blev till två efter att jag fått en lätt hjärtattack, för hjärtat sitter väl på höger sida va? Hahaha, nej skämt åsido.

Tycker att jag var lite duktig ändå. Kanske inte lyssnade på helt rätt pepmusik däremot, enligt Kapten Röd är man ju bra som man är.... För att skippa introt, spela fram 30 sekunder. 



Om du har lust att börja springa så hittar du tolvstegsprogrammet här !



Å regnet det bara öser ner

Är hemma idag, hade bara kommunikation o. Robin kunde inte ta med Bruce till jobbet. Så jag fick "offra" mig o. va hemma. Yes, tänkte jag, äntligen en underbar sovmorgon.

Vaknade halv sju av att Bruce gnydde o. krafsade på sängen. Han vill väl upp o. mysa i sängen tänkte jag. Ack så fel jag hade. När jag tagit upp honom i sängen o. lagt han vid min axel kände jag plötsligt att det blev varmt och wait for it,  BLÖTT!


Ja, Bruce gnydde för att han var kissenödig o. han kunde väl inte hålla sig längre, så jag fick en mysig morgondusch. Vet inte riktigt varför han längre inte bara kan kissa på golvet som han gjorde förut men nu är jag iallafall en sådan trevlig upplevelse rikare.

Folk som njuter av golden showers är för fan riktigt sjuka i huvvet!

Nu ska jag snart till frisörgrossisten o. köpa lite shampoo o. lite blekning med Caroline. Tyvärr börjar ca$hen ta slut o. det känns riktigt långt tills nästa fredag när lönen kommer.


Finito !

Yes, yes, yes äntligen klar med den satans jävla kommunikationsläxan. Jag vet, jag ska inte vara bitter men det är det ENDA RÄTTA när det gäller kommunikation. Men nu är jag klar o. jag är sjukt glad o. stolt !

Var på Afropowerdance med Jessica förut. Kan ni tänka er ?  Såg med största möjliga säkerhet förjävlig ut, men jag tyckte faktiskt, mot min egna förväntningar, att det var roligt !

Imorgon ska jag försöka att hinna med ett BP-pass också. Får se när vi kommer hem från skolan. Har bestämt oss för att gå en liten stund på IT-lektionen.

Nu måste jag hem o. sova, har hållt mamma o. pappa vakna alldeles för länge o. tvingat dem att ha tråkigt hela kvällen, så nu får de lov att sova. O. jag måste också sova annars kommer jag aldrig upp imorgon.

Sov gott, det skall jag :)


Shit Pommes Frites



Haha, Bruce när han var lika stor som min sko.

When I move, you move...

Längtar så sjukt mycket till flytten nu så jag blir nästan knäpp ! Bara 3 veckor o. 3 dagar kvar nu :) It's the final countdown...

Har packat det mesta som går att packa redan nu o. städat idag. Känns skönt med en ren lägenhet.

Nu ska jag gå o. lägga mig o. sova så att jag inte försover mig imorgon. Godnatt !


Fredagen i bilder


Böttö - The Island


Hanna o. Erik


Stena Line kilar förbi


Folk


Jesper


Solnedgången


Robin charmar först en tant...


... och sen en till.

Dumma Ica-Stig

Var ute på Böttö i fredags för att fira Robins faster Carina. Hade höga förväntningar på att Ica-Stig skulle komma. Men icke, ingen Ica- Stig så långt ögat kunde nå o. vi kunde se ändå till vinga. Svikare ! Vi fick nöja oss med Ica-Hans, han äger Ica-butiken på Styrsö, haha. He wasn't good enough ! Men det var en trevlig kväll ändå.

Kom aldrig hem på natten så vi sov hos Magnus o. Caroline. Hade en jättemysig dag igår med grillning o. solsken. Jag vill också ha uteplats! Jag får nöja mig med balkong.

Nytt flyttdatum ! Säg ett datum vilket som helst!....

.... 29:e Maj ! Kan man flytta på ett bättre datum ?

Ska försöka orka lägga upp lite bilder sen men det får vänta lite. Ska nog åka o. hämta lite flyttkartonger hos Magnus sen så vi kan börja packa lite. Måste spendera lite tid på studierna också, men det känns inte så lockande.

Avundsjuk...

..var jag igår på alla människor som skulle fira Valborg i det fina vädret. Trodde först att det skulle vara helt dött på jobbet mellan åtta o. tio men det var faktiskt mycket folk. Fattar inte varför de kommer o. handar men men. Fick något att göra ialla fall.

Förlåt Alina, det var inte meningen att störa dig :P



Nu ska jag ut o. träna, Jessica o. Carrö skulle ha följt med, men nu får jag träna alldeles ensam. Får se om jag överlever :) . Ska sola efteråt, känner mig sjukt blek. Råkade kommentera att Robin borde visa sig ute i solen innan han blev genomskinlig. Då var han så söt o. påminde mig om att han faktiskt har pigment, det har ju inte jag,

Sen ska jag på kändisparty. Måste fixa en present till Carina. Vad ska man köpa? Ute i god tid kanske ?

Bruce har förresten åkt på semester. Han fick åka med Nettan o. Emma till Strömstad över helgen. Lyckost !

RSS 2.0