ordning och reda

Var sjukt trött efter skolan, fem timmar lön är inget vidare. Kom hem o. kollade på ett avsnitt med Veronica Mars. Kan inte sluta titta. Robin kanske har liiite rätt i att jag är besatt men bara liiiite.

Åkte o. handla sen när Robin kom hem o. vi lämnade Bruce ensam hemma, jätteduktig tror o. hoppas jag att han var för han skällde ingenting medans jag gick upp för trappan o. inte ens när jag öppnade dörren. Hoppas grannarna tyckte att han var lika duktig.

Nu har vi städat hela lägenheten o. ska snart åka o. möta Cissi o. Andreas på Videomix. Har lite beslutsångest över vad jag ska köpa för mat sen. Vill INTE ha pizza iaf. men vi får väl se vad det blir. Hoppas att vi kan hitta en bra film som alla vill se också...

home sweet home

Sitter i skolan o. väntar på Emma o. Caroline, har precis haft Redovisning. När de är klara ska vi åka HEM. Har längtat efter det sen jag gick imorse. Varför har vi en så go säng?

Fredag imorgon, inte särkilt sensationellt eftersom jag jobbar hela helgen. Kul iallafall att Cissi o. Andreas ska till oss o. ha filmkväll. Undrar vilken film vi ska se, finns det några nya bra/roliga? Får väl kolla runt lite. oddsen att vi alla fyra vill se samma film är väl ganska liten... Jag vill se Bolt, tror jag...


God morgon?

Trött som alltid men ialla fall uppe i tid.

Till bror som lever livet:

Saknar er !



Kom faktiskt upp imorse, innan pappa ringde till o. med. Riktigt stolt faktiskt!! Fixade naglarna hos Annica efter skolan :) Blev franskt idag o. jag är jättenöjd!

Kom på förut när jag var för lat för att laga mat o. för lat för att åka o. köpa något att jag saknar mina syskon! No offence :P Saknar er vid många andra tillfällen också, bara så ni vet !


why don't you just shoot me?

Kom till kommunikations lektionen idag o. vår lärare var tvungen att ha på mobilen så att hennes väninna kunde smsa henne när den kungliga förlovningen blev officiell. Seriöst? Sen kunde hon inte koncentrera sig på resten av lektionen o. hon undrade när det skulle börja säljas souvenir t-shirts med "Kungligt bröllop" på. En sån hade hon nämligen när kungen o. Silvia gifte sig. Jag ska nog köpa en sån och BRÄNNA DEN!

Mina kläder har kommit så nu ska jag snart orka mig ner till Maxi o. hämta dem. :D Wiiie!



Köpte svampbob-lego till mig själv men gav det till Jesper o. Jonathan i helgen när jag hade satt ihop det. Jag fick en stor kram, jag är så snäll så!

Har blivit beroende av Läkerol, det är skit gott att blanda Salmiak o. Pitaya. Men det är kanske inte så bra för magen, tyvärr.

sovmorgon

Försov mig i morse, vaknade 20 i 8, 15 minuter efter att Caroline skulle ha hämtat upp mig på Nordmannatorget. Inte bra. Så jag skippade datan o. ska snart åka till skolan o. gå på kommunikationen istället. Skall börja med CV idag. Trevligt trevligt.

Nej nu får jag väl göra mig iordning, man kan ju inte se ut hur som helst, eller ?

old memories

Kom att tänka på en låt som jag o. Johanna alltid mimade till när vi var typ sex år, tvingade sedan hela familjen att betala för att se oss uppträda. Varför gör barn sånt?

Linn är...

Läste på Jennys blogg om en lek som går ut på att man googlar sitt namn följt av "är",  tex "linn är" och tar de fem första rubrikerna som kommer upp.

Jag fick:

  • Linn är bäst. vad finns mer att säga
  • Linn är på topp
  • Linn är som vanligt oerhört snygg
  • Linn är väluppfostrad
  • Linn är bäst, vad finns mer att säga


Däremot om den sista inte räknas eftersom den är samma som den första så är den sista:

Linn är ett monster, och jag föraktar henne.

Klockrent :) Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet, yippie!


Ångest


Vad händer när man skjuter upp alla sina läxor? Jo, man får spendera hela sin halvlediga dag med att plugga. Varför gör jag alltid såhär? 

Har i uppgift att skriva ihop tre referat om spårvagnar till en sammanhängade text. Hade varit en lätt uppgift om jag hade haft tre artiklar att referera, jag har hittills bara en, den jag fick av min lärare. Hon påstod att det fanns tusentals artiklar om spårvagnar, det kanske det gör, men hittills har jag bara hittat väldigt korta sådana om spårvagnskrockar/olyckor.

Sitter hela tiden och sneglar på klockan, räknar ner tiden tills jag måste resa mig ur soffan och gå till jobbet. Bara fyra timmar kvar nu och läxor i fyra ämnen att göra... I'm TOAST.


slappt slappt

Dåligt med uppdatering här, ska göra ett bättre försök imorgon. Blev inget party idag, mådde inte så bra så jag slappade framför melodifestivalen istället.
 
Kom på efter ett helt bidrag att jag inte sagt en enda negativ sak om just det bidraget. Fick då konstatera att det var en hyffsat bra låt iallafall.
 Synd bara att det var rena grekiskan :P Haha ååh så dåligt, men jag skyller det på att jag är min pappas dotter.

Go'natt!

time to get ready

Precis en timma  kvar tills vi ska vara hos Cissi o Andreas. Dags att resa sig ur soffan kan man väl säga :)
Skall bli en riktigt kul kväll!

Fick precis reda på att Robin kanske ska få en husvagn gratis av sin jobbarkompis wiiiiie . I'm so excited :D 
Ha det gott...

vad gör jag uppe nu ?

Bra fråga, jag har ingen aning. Har återigen fastnat framför Veronica Mars. Illa! Sleep tight!

Helg, ljuva helg

Kom precis hem från jobbet. Innan dess skola, nu är jag trött! Mestadels i fötterna. Nu är det bara en natts sömn och sex timmars lönehantering som skiljer mig från helg, min lediga helg! Underbart.

Brukar tycka att Robins musik är skit men denna har jag fastnat för, vet inte riktigt varför. Det kanske är hans snygga orangea pjamas som gör det. :P It´s the shit...

Höjden av lathet?



Kom hem från skolan tidigt idag, runt halv ett, i den goda tron att jag skulle få gjort en massa. Jag skulle plugga, städa, diska, tvätta, handla, laga mat o. träna. Jag har nog alldeles för höga tankar om mig själv ibland. Jag kom hem tvättade mina arbetskläder, fyllde diskmaskinen o. värmde lasagnen som jag hämtade hos mamma igår. Sen tänkte att jag kunde se lite på Veronica Mars medans jag åt, sen skulle jag minsann ta tag i allt det andra, men icke....

Har lämnat min plats framför datorn två gånger sen jag kom hem. Första var när Robin hämtade upp mig efter jobbet o. vi åkte o. handla. Efter det kom vi på att vi inte orkade laga någon mat så jag köpte mat på Sarina's. Nudlar med kyckling, cashewnötter o. färska grönsaker. Första gången jag köpte mat där, det var jättegott o. jag fick äntligen äta ur en "riktigt" thaimatsförpackning. Har alltid tyckt att det ser så mysigt ut. Robin köpte pizza på Sketna Duken (Surprise!?!). Tror att Bruce också hade valt kebabpizza om han hade kunnat :P



Andra gången jag reste på mig var när jag gick ut med Bruce, resten av dagen har jag spenderat framför första säsongen av Veronica Mars, har nog kommit halvvägs nu skulle jag tro. Läskigt att man kan bli så lat o. fastna så länge.

Caroline sa en rolig grej i bilen på väg hem när vi diskuterade vår lärare. Citat: "Det är något som är konstigt med henne, hon är typ alltid glad." :D Lät som något jag skulle kunna säga, förvånad över att jag inte hann före.

Imorgon blir det fullrulle, skola till fyra o. jobb från fem till tio. Puh. Måste nog få lite sömn om jag ska orka morgondagen.

Natti Natti!

God Natt

Vet inte riktigt varför men jag gillar den!



Natti Natti!

kanske rom?



Har vart hemma hos mamma o. pappa en stund. Mamma hade börjat fundera på Rom, lustigt med tanke på att jag faktiskt tänkte på det i morse. Åker isf. 10 september på mammas födelsedag.

Skall bli så skönt att vara ledig i helgen, men det blir fullt upp. Middag hos Cissi o. Andreas på fredag o. Inflyttningsfest hos Alina på lördag. Ev. restaurang o. bio på lördag också.

Har fått för mig att jag vill köra gokart, har aldrig testat och aldrig velat göra det innan heller. Vet inte vad jag fått det ifrån men det verkar skit kul! Ska nog dra med Robin på det någon dag...

Nu blir det nog första avsnittet av Private Practice S02.

Sov Gott!

hjälp mig



Mamma fyller jämnt i år o. hon vill att vi ska åka någonstans typ tors-sön. Hon undrade vart jag ville åka någonstans . Vi kom fram till att det kanske var roligast att åka någonstans där ingen av oss varit innan, men vart är det då? Har verkligen ingen aning. Jag har aldrig varit i London, dit vill jag åka, men där har alla andra redan varit... Någon som har ett bra tips?

Skola idag igen, slutar kl.16. Administrativ IT o. Kommunikation står på schemat.

Ha en bra dag !

en solnedgång vid havet...



Har fått i kommunikationsläxa att skriva en berättelse på max en A4 med rubriken "en solnegång vid havet". Vad är det för skit? Tycker inte om såna uppgifter. Vet inte vad jag ska skriva o. har knappt fått ihop en halv A4. Ska åka till jobbet om 20 minuter så det får faktiskt räcka med en kort berättelse, ska lämna in den imorgon, bajs.!

Har ringt till hyresvärden för lägenheterna som vi är intressserade av. Hoppas att de hör av sig när de får en ledig. Vill verkligen ha något liiite större. Sen vet man inte riktigt vad Krille ska göra när han kommer hem,  han kanske vill ha sin lägenhet tillbaka... Vi får se, vi får se...

Tog mig faktiskt ut till gymmet förut. Körde en halvtimma på crosstrainern o. bandet innan jag lade mig i solariet. Vet inte varför jag solar egentligen för jag blir aldrig brun ändå, men jag lever på hoppet...


15 750 000:-

Sitter o. glor i GP:s bostadsbilaga, fick syn på en vindsvåning i Lorensberg. Antingen kan du köpa en del av våningen (2:a, 3:a, eller 4:a) eller så kan du köpa hela våningsplanet (blir då en 7:a) för 15 750 000:-. Därefter har man en månadsavg. på 12.043:-. Hur mycket pengar har folk egentligen? Helt sjukt! Ge mig lite istället :P

Ska snart ut till gymmet, träna o. sola. Sen måste jag plugga. Ush! Men måste man, så måste man... Någon som kan spola fram tiden två år? Gör det isf. snälla!!

temla...

                                                                        


Jobbade till sex, handlade direkt efteråt. Var helt död sista timmen o. kände mig som en zombie. Åkte hem till Robins pappa sedan och vi gjorde semlor. Mmmm, gott gott. Blev faktiskt riktigt bra, men Robin kan helt klart inte starta konditori :) Hans semla såg alltså inte ut som den på bilden...

Har beställt kläderna från Forever21 nu, även om frakten var så dyr. Hoppas att det går fort, vill ha dem redan nu. Tålamod Linn, tålamod. Kanske inte en egenskap jag besitter, men men får väl försöka lära mig.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut till gymmet o. träna o. sola. Hoppas att jag orkar ge mig iväg bara. Är ganska lat o. bekväm av mig tyvärr. Inget nytt iofs. Men nu ska det bli ändring...

Sov gott !

sömn, jag vill ha sömn!

Trodde att jag kunde få sova lite men scenariot från igår morse upprepade sig. Det var bara att klä på sig o. gå ut i kylan. Börjar faktiskt överväga det här med valpkurs som mamma tjatat om. När vi var ute, gick det förbi en tant med hennes stora hund, när Bruce som vanligt skällde en massa mumlade hon : Ja, det ska höras att du är liten... Surkärring! Fast det är faktiskt ganska irriterande, men men...

Jobb idag också 12-18 sen ska jag hem till Robins pappa o. Caroline. Vi ska göra egna semlor, mmm gott gott. Det ser jag fram emot.

Hittade ett kort i mobilen med våra gamla arbetskläder, haha, så fula! Tur att vi fick nya ändå, även om alla tyckte att de var ännu värre i början...
 

min "alla hjärtans dag"



Som sagt, dagen började bittert. Men konstigt nog tyckte jag själv att det blev bättre o. bättre. Fast frågan är väl egentligen hur andra uppfattade det...

Gav en kund två festis-stjärtlappar i "alla hjärtans dag"-present, jag är så snäll så. Sen hittade jag dessutom ett par Batman-skor till Tim, min kusin, en äkta batman-fantast. Såg också att skorna som jag har velat köpa o. ha som arbetsskor har kommit in igen, så nu får jag nog ta o. köpa dem, mina foppa-tofflor är rejält slitna nu. Det var nog deras fel att jag ramlade uppför trappan förra veckan :D

Kom hem typ 20 i 11, hur trött som helst. Glodde lite på tv o. sedan somnade jag, då bestämde sig Bruce för att leka med en pipleksak på min axel.... Trevligt trevligt.

Imorse gav jag Robin hans Alla <3-dag present, han tyckte då att vi skulle byta presenter på kvällen istället. Jag antog då att han inte hade köpt något, men det sa han att han hade. Kom hem förut o. fick i present att vi ska gå på bio nästa helg, men han hade inte köpt några biljetter än, å jag hade så rätt. Älskar när jag har rätt :)

Linnéa tyckte att jag skulle skicka med mina kablar till månen. Det lät som en bra idé!

Sov Gott!


bitter...

Känner mig allmänt bitter idag, vet inte riktigt varför, men jag antar att det är för att jag vaknade av Bruce som satt o. gnydde. Kan vara smått irriterande.. Nu sitter han och skäller på mig för att han vill att vi ska leka och alldeles nyss försökte han sno min äggmacka. :P  Han är rätt söt ändå....


Eftersom Robin städade igår kunde jag inte hitta kamerakabeln, så det blev till att leta i den underbara kabel lådan. Tycker inte om kablar, varför är inte allt trådlöst istället så man slipper skiten?? Är inte direkt ordningsam heller så det är inte direkt lätt att hitta den rätta.


Får försöka att sluta vara så bitter, men igår var faktiskt en bra dag, då var t.o.m Alina mer bitter än vad jag var. Det händer inte ofta :) Jobbar 12-22 idag, det ska bli jättekul ! :P Ska helt enkelt fira Alla Hjärtans Dag med min älskare Coop Forum..

Ha det !

Can't fall asleap

Jag kan inte sova... Jag ogillar ganska många saker, men jag hatar att inte kunna sova. Får verkligen panik även om det bara gått fem minuter sen jag gick o. la mig.

Har kollat på månadens film från Enjoy, som Robin "prenumererar" på, Wanted med Angelina Jolie och Morgan Freeman. Totalt värdelös. Ber om ursäkt för min negativa recension, men en positiv sak var att jag lyckades hålla mig vaken.

Blev nog smittad av Linnéas Beyoncée-feber i Stockholm, får gåshud när jag lyssnar på "Halo". Nu ska jag nog ge sömnen ett andra försök, Natti!
 

hemma idag..




Kände igår att jag mådde tillräckligt dåligt för att få stanna hemma. Så nu ska jag bara slappa hela dagen lång. Men jag har fått jaga Bruce hela morgonen eftersom han lyckas få tag på allt o. tror att det är hans leksaker. Först var det min BH som var rolig o. sen kom han springandes med min klocka. För att citera Skruttan "...han kan redan busa bra".

Längtar till sommaren nu, varför måste tiden gå så långsamt ? Vill åka på en All-Inclusive resa någonstans o. bara slappa i solen o. dricka drinkar.

Någon som vill bjuda på en resa kanske ? :P

Nu ska jag nog duscha, känner mig som en riktigt skitgris.Ha en bra dag !



jag vill ha en husvagn !

Har kommit på att jag vill åka till Hultsfred denna sommaren. Efter Emmas fina beskrivning av tältcampingen o. dess ljuvliga odör har jag bestämt att jag SKA sova i husvagn. Men där uppstår ett problem, jag har ingen. Så vart ska jag få den ifrån ? Hmm... Fick sån lust att köpa en för typ 5.000 och måla om o. byta kuddar o. gardiner etc. Så om du har en billig men bra husvagn att sälja, Let me know  ;)

Sedan när jag berättade om min idé för Robin, undrade han hur jag skulle få ner husvagnen till Hultsfred. Men det är en värdslig sak, sånt går alltid att lösa :D Någon gång får man ju tänka positivt, även om jag gör det väldigt, väldigt sällan.

Har faktiskt varit ganska aktiv idag och fått gjort lite grejer. Kom hem o. tog disken, tvättade en maskin tvätt, städade toaletten o. lagade mat. Sedan fick Robin reda på att hans mobil kommit till Bollebygd, så vi satte oss i bilen o. for till Töllsjö. Pratade en stund med Robins mamma o. mötte sedan Anders o. Simon vid Ica där Robin hämtade ut sitt paket.

Nu har han börjat ladda telefonen och den verkar grym! Jag vill också ha en ny telefon. Totalt onödigt men ändå. Har beställt ny tid för naglar idag, måndag 23:e hoppas att jag inte blir schemalagd då, då får jag beställa en ny tid. 

Fick min julklapp idag också, tre fina necerrärer. Tack :) !

Imorgon är det återigen dags för 6 timmars Lön. Känner mig inte jätte taggad o. mår inte helt bra än, hoppas det går över tills imorgon!

Nu ska jag kurera mig i soffan framför tv:n. Sov Gott!

hallå hallå

Tänkte, när vi fick sluta tidigare idag, att jag skulle få gjort en massa saker, men icke. Har istället spenderat halva dagen med att försöka redigera en bild i Photoshop. Det gick inte särkilt bra och tillslut gav jag upp. Istället fixade jag bilden i Paint, så jag säger härmed upp rätten att få kalla mig för teknisk...

Var iallafall ganska duktig och lagade makaronipudding till Robin när han kom hem. Åt själv också men tyckte mest att det smakade bambamat :S Men Robin tyckte det var gott iaf. Iofs hade han en massa ketchup på, men det har han till allt så det var ju inget märkvärdigt.

Kan inte sluta tänka på min mardröm jag hade natten till söndag.  Drömde att jag var höggravid och snart skulle föda. Irrade runt på jobbet och var klumpig, sedan när jag skulle betala satt jag helt plötsligt i rullstol och kunde inte betala för mina varor... Det var helt sjukt, när jag sedan vaknade var jag livrädd och väldigt glad över att min mage var i sin vanliga storlek. Det var nog första gången jag var glad för det :P Måste ha blivit påverkad av mitt o. Linnéas samtal om barn och att ett barn är väldigt mycket mer permanent än vad husdjur är. Vi menade på att ett husdjur kan man ge bort/sälja eller i värsta fall avliva, men det är inte riktigt samma sak med barn. Man kan ju t.ex. inte lägga ut sitt barn på blocket eller ta med det till läkaren och ge det en spruta för att sedan få bära hem det i en Ica-kasse, så att man slutligen kan begrava det i trägårn.

Nej, det var kanske lite hemskt att spekulera över men vi var trötta, o just då var det sjukt kul.

Hade tänkt att beställa lite grejer över internet från USA idag men sen såg jag att bara frakten skulle kosta 49,95$!! Tyckte att det var mycket men Robin häll inte med. Får se om limmet i plånboken försvinner på fredag när lönen kommer.

Nu är det dags att sova.. !

God morgon!

Ush, tycker inte om tidiga mornar. Lägger upp lite bilder från helgen....



                 
   

Nej nu ska jag till skolan.. Peace ;P

orkar inte gå och lägga mig

Vet inte varför, det borde vara lättare men det känns just nu väldigt jobbigt.
Tror att jag börjar bli sjuk, huvudvärk, halvt tät i näsan och ibland halsont. Är iofs. hypokondriker så man vet ju aldrig. Tänkte göra som hon i nattliv och skylla på mensvärk :D fast jag har ju inte spytt i direktsänding, men men iaf.

Har försökt förstå mig på mitt PaintShopPro men insåg istället att hela hårddisken var full o att jag behövde rensa. Det jobbiga är bara att jag inte har en aning om vad man kan ta bort och inte. Pappa, som är min personliga datasupport, tyckte däremot att det var självklart vad man borde radera och vad som ska sparas.

Drömde en riktig mardröm natten till igår, att jag var på coop och handla, höggravid. Ush o fy, vaknade upp helt skräckslagen, haha. Ingen dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse direkt.

Insåg till min förskräckelse att jag inte är ledig en enda dag förräns nästa lördag, puh... Är redan helt död och vill bara sova, sova, sova... Hade ju kunnat ha sportlov nu som alla andra men lärarna och rektorn bestämde att just vår klass just denna termin inte skulle få något lov, tack för den! Nästan så att de får passa sig för att inte få en plats bokad på Rymd Expeditionen. :D Får berätta lite mer ingående om det en annan gång. Nu ska jag försöka sova...


Redovisning...

Idag har vi heldag med redovisning hmm.... Har lagt in en massa verifikationer i bokföringssystemet, hade 19 rätt av 25, varav 3 fel var fel val av konto så jag är rätt nöjd.

Ska jobba sedan 17-21, känns rätt segt just nu. Men man vill ju ändå jobba, pengar är aldrig fel. Känner att jag är inne i en "vill ha"- period just nu. Vill ha ny mobil, dator, bil, lägenhet nytt, nytt nytt. Inte för att jag egentligen behöver men det skulle vart trevligt ändå. Men man kan inte få allt som man vill, eller?

Insåg idag att jag inte kommer vara ledig en enda dag förräns nästa lördag. Längtar tills utbildningen är klar, då ska jag ha ett vanligt jobb, mån-fre 8-17 och vara ledig varje helg, kan det bli bättre?

Saknar redan Syster, Ulrica, Putte, Tilda och Tim. Vill bestämma en ny resa till Stockholm redan nu. Men vi får väl se när det blir...

Nu ska jag ha "kaffepaus", utan kaffe :P

hata snö!

Ställde fem larm så att jag skulle vakna i tid idag, vaknade ändå när pappa ringde.
Förstår inte vad problemet är. Sitter i soffan o. väntar på att mitt ägg ska koka klart, känner mig som en zombie.
Och så har det snöat, varför ?!?!? Skönt i alla fall att det var torrt på marken när vi körde hem igår.

Nej, måste göra mig iordning och plocka ihop alla tunga skolböcker, sex timmars redovisning väntar :S

hemma igen...

Efter 5½ timma i bilen är vi hemma igen... varför ska tiden gå så fort.?
Har haft det jättekul och mysigt med syster och mina underbara kusiner! Önskar att vårt långsmala land vore ännu smalare ...
På väg hem lyssnade vi på p3 om djurrättsaktivisternas kamp mot pälshandlarna, så nu ska jag o Linnéa öppna pälsaffär på söder :D. haha
Efter det lyssnade vi även på program om finska begravningar och Kulturen i Karlstad, visste ni att cirka 52 000 Karlstad-bor var på Sven Ingvars(?) senaste koncert? (Eller var det Black Ingvars eller ngt annat dansband??)

Ska nog sova nu, skola imorgon och sedan jobb, kanske, eller kanske inte, vi får se :)

Vill inte åka hem...



Sitter på Mias vardagsrumsgolv och väntar på mat.
Helgen har gått alldeles för fort och nu ska vi snart åka hem igen.

Kom upp i fredags, jag och Linnéa, åkte från Kungälv vid 7.30. Vid 11 - tiden körde vi av E4 för att leta upp en Uno-X station i Norrköping, lättare sagt än gjort. Virrade runt och försökte köra enligt kartorna på eniro utan någon framgång, hur gjorde man innan gps:en uppfanns? Tillslut stannade vi och frågade en tant om hon kunde förklara vägen, men det kunde hon inte, inte på rak arm ialla fall. Undrar om det hade gått bättre om hon böjde den :) Vi gav upp letandet och nöjde oss med Jet istället.

Gick på After Work till Ulricas gamla stammishak, Tegel Bruket i Täby. Kan sammanfatta kvällen väldigt kortfattat,  blodig stek och kass DJ. Men allt blir trevligt med roligt sällskap. Kände däremot inte riktigt för att joina Mia och Linnéa på dansgolvet så jag åkte hem med Ulrica vid 1, pga dålig kommunikation kom vi hem vid 2.

I går hade vi en riktigt slapp dag, avslutade med pizza, godis och melodifestivalen. Blev utskälld för att jag bara sa en massa negativa kommentarer, men jag kan inte hjälpa att det finns så mycket saker att påpeka.

Nu ska vi snart packa ihop och dra oss hemåt, jag vill verkligen inte!
Så snälla, snälla, snälla, snälla, låt mig få stanna lite till.

RSS 2.0