Snart dags att sova

Robin har redan lagt sig och snart ska vi med sova. Måste vara pigg och glad på jobbet imorgon. Mucho importante. Gonatt!

Oväntad nattgäst

Japp, Robins superdupersköna lillasyster är på väg hit nu. Hon har länge velat åka med Robin på jobbet så det ska hon få göra imorgon. Synd bara att jag inte mår så särkilt bra men vad ska man göra.

Är lite mindre bitter nu, kom på att jag ska jobba min första dag i spelet imorgon och det ska verkligen bli skitkul! Hoppas att jag klarar av det, men va fan jag klarar ju allt, muhahaha.

Vet inte riktigt varför men jag sitter här och kollar på Allsång på Skansen och längtar till Stockholm. Får åka och hälsa på syster snart tycker jag verkligen!

Känner mig återigen lite ensam här hemma eftersom bror åkte till Norge imorse. Var jag verkligen så jobbig när jag var liten så att båda mina syskon känner sig tvungna att flytta 50 mil ifrån mig? Ni behöver inte svara på den frågan förresten. Vill nog inte veta svaret.

Är fortfarande skitvarm så jag får nog följa Robins exempel och ta en svalkande dusch. TV:n går ändå inte längre att titta på nu när Johan Palm gästar Allsång och Paris Hiltons program går på trean.

Kan man bli mer bitter?

Än vad jag är just nu? Tveksamt, ytterst tveksamt. 

Sitter inomhus och svettas som en gris. Orkar inte gå ut och borde väl inte vara i solen. Därför har jag spenderat de senaste två timmarna tittande på Harry Potter Fenixordern. Tycker inte ens om den filmen. Kan jag bara inte få må bra istället ? Åååååh !

Nu blir det ännu jobbigare eftersom filmen är slut och allt som går på tv är skit så nu har jag absolut ingenting att göra. Förutom att sitta här och vara bitter och tycka synd om mig själv. Nej jag får väl tillbringa resten av denna ytterst patetiska dag ensam så att alla andra slipper bli förpestade av min bitterhet.


Jag mår inte bra :(

Ont i halsen, varm, trött jag vill inte bli sjuk! Jag vill sola och njuta av värmen. Blir väl frisk lagom till regnet. Yippie !

Bilder från i lördags














Grattis Sofia 20 år !

Var på Sofias 20 årsfest igår på Hising Island MC ! Kempe great (!?) trots att jag och Kristin var rikigt sega innan vi åkte så var det riktigt roligt. Underbart att träffa alla igen, vissa hade jag inte träffat sedan gesällen, det var ett år sedan ! Time goes by, too fast !

Jag och Kristin visste inte vad vi skulle köpa så vi satsade på något riktigt oseriöst : simglasögon, badring och en vattenglidbana. Otroligt nog hade hon några dagar tidigare önskat sig en så vi hade nog den bästa presenten utav alla.

Har varit äckligt seg idag men har ändå lyckats fixa iordning lite här hemma, även om Robin gjorde mest får jag motvilligt erkänna.

Igår förmiddag var vi på¨Tjolöholms slott med Magnus, Caroline och tvillingarna. Det var längesen jag var där så jag kände inte igen mig men det var väldigt fint. Tackar inte nej till att bo där. Det var ett par som hade gift sig som tog bröllopsfotona när vi gick förbi. Fy fan för att gå i svart kostym hela dagen det var ju hur varmt som helst.

Tänkte lägga upp lite bilder från igår men den funktionen strejkar så jag får väl försöka igen imorgon. Känns som om jag är påväg att få feber men jag hoppas att så inte är fallet. Så jag får hålla tummarna. Godnatt !

Back to reality

Har varit väldigt torrt på uppdatering här och det har sin förklaring. Att skaffa internet är svårare och tar mycket längre tid än man kan ana.

Eftersom hon som bodde här innan inte "lyfte" sitt abonnemang från lägenheten förräns i måndags så tar det ungefär ytterligare 25 dagar tills vi får internet. Yippie ! Därför gick jag och köpte mig ett mobilt bredband som man tankar på som ett kontantkort i en dag, en vecka eller en månad.

Så nu kan uppdateringarna komma lite oftare här from nu. Jag håller på att ladda kameran så att jag kan lägga upp bilder på lägenheten. Är väl nästan klara iallafall.

Igår kom tvättpelaren också så nu kan vi äntligen tvätta. Nu behöver jag inte åka till mamma längre, eller tvätta i tvättstugan där det ligger mögel i den som man lägger i tvättmedlet. Sunkit värre.

Vill vara ute i det fina vädret men eftersom jag är så oerhört intelligent att jag har bränt mig på ryggen så får jag väl sitta inne i väntan på att det har lagt sig.

På återseende


Barnvakt

Igår åkte mamma och moster Ulrica på spa-resa till Skövde. Så jag fick i uppgift att passa Tim. Igår åkte vi till den stora staden och gick på bio. Pettson och Findus, den var så oerhört bra att jag somnade en liten stund.

Sedan åkte vi hem för att leka med såpbubblor. Jag hade nämligen köpt ett svärd som man skulle blåsa bubblor med. Tyvärr var det totalt värdelöst så Tim får väl leka med det som ett vanligt svärd.

Sedan gjorde vi hemmagjord pizza och hade fredagsmys framför tv:n. Tillslut däckade vi båda två i soffan runt nio-tiden. Men det var mysigt iallafall. Fick t.o.m sovmorgon imorse tror jag, strax efter åtta vaknade han till liv igen.

Får se vad vi ska hitta på idag, kanske ska gå ut och leka på lekplatsen. Måste handla och komma på vad jag ska bjuda på ikväll. Tyvärr var det inte alla som kunde komma men vi får väl ha trevligt vi som är där iallafall.




Tvätt, tvätt, tvätt

Hur mycket smutstvätt kan man ha egentligen?
Fick ihop till ca 6 st IKEA-kassar. Men nu är allt rent iallafall.
Nu ska det bara torka också och vikas och läggas in i garderoben.

Suck  !




A lot of things to do

MMS

Städar, planerar inflyttningsfest, försöker få ordning på garderoben, det är vad jag gör idag. Men på något sätt hamnar jag hela tiden framför tv:n, konstigt!


Kassamöte 16,00

japp, obligatorisk närvaro så det är bara att ta sig i kragen och gå dit. Fick åka och hämta Bror och Nordan i Torslanda. tur var väl det annars hade jag väl aldrig orkat gå upp ur sängen.

Är på jakt efter bredband nu, får lite lätt abstinens såhär en och en halv vecka utan internet. Man kanske har blivit ganska vrickad ändå.

Skattepengarna har kommit ! Oj oj oj vad jag blev rik ! Hela tvåhundranittiosju kronor ramlade in på kontot.

Dags att äta lite och sen är det mötet på jobbet som gäller..


Saturday

Idag är det lördag, har haft lägenheten i en vecka nu. Känns så skönt att vi nästan är klara med allt. Måste bara rensa ur den gamla lägenheten också. Ush, den är ingen vacker syn nu. Blä !

Förhoppningsvis kommer det lite folk hit sedan. Har preliminär bokat inflyttningsfesten till nästa lördag så vi får hoppas att det blir av.

Har varit riktgit dåligt med uppdatering under veckan eftersom vi inte har något internet. Måste beställa ett abonnemang någon dag men jag vet inte riktigt vad man ska ha för något. Nu har jag iaf lyckats hitta någon trevlig granne som har oskyddat.


Semstern börjar lida mot sitt slut, men det är väl knappast en hård arbetsvecka som jag har framför mig. Måndag 16-22 och möte på tisdag  16-19. Sen är det obetald semester i en vecka till. Moster och Tim kommer ner på Onsdag (?) ska blir riktigt roligt att träffa dem igen.

Nu måste jag fixa lite innan det kommer någon, om det nu kommer några :)

soffan är på plats! Hämtade de

MMS

soffan är på plats! Hämtade den iofs i tisdags men men. Nu är det dags för myskväll.


Bara 20 minuter kvar!

MMS

sitter i bilen och väntar på att bror ska landa. Ska bli så roligt! Bara tjugo minuter kvar nu.


så här blev det när det blev k

MMS

så här blev det när det blev klart!


Marilyn ska så småningom upp p

MMS

Marilyn ska så småningom upp på väggen i vardagsrummet.


Robin meckar balkongbelysning.

MMS

Robin meckar balkongbelysning. Är så sjukt trött nu. Vill ha en soffa att slappa i. Hoppas att den kommer snart!


Bruce myser i vårt nya sovrum

MMS

Bruce myser i vårt nya sovrum som jag och caroline målade. Är vi inte duktiga?


Hej, hej, hallå

Har för tillfället inget internet så det blir riktigt torrt på uppdateringar här. Har försökt mobilblogga men det har ju lagt av. Får se om jag lyckas.

Har tapetserat och målat klart så nu är det bara alla grejer som ska komma iordning.

Har precis gjort ett litet avbrott och klippt min kusin Linus. Det var riktigt trevligt faktist. Fick en inflyttningspresent också som jag inte har öppnat än. Tänkte att Robin skulle få va med, d3en var ju trots allt till oss båda.

Nu ska jag tillbaka hem och fortsätta med garderoben tror jag.

RSS 2.0