Neeeeeeeeeeeeeeeeej

O'Malley får ju inte dö! Han bara får inte det, bajs bajs bajs.

I'm a pour pour mother f**ker

Varför måste man ha en bil? Hade jag kunnat cykla överallt så hade jag nog gjort det för att slippa dessa jävla bilar. Kommer få betala minimum 6000 för att de ska laga skrothögen, yippie ! Det är verkligen en utgift som jag både räknat med och ser fram emot, hmhmm.

Bilar är djävulens påfund!

Här går man och köper en nyare bil för att slippa att skiten går sönder. Och vad händer ? Jo påväg från restaurangen till bion går den jävla kamremmen av mitt i den s.k. rondellen vid burgården/scandinavium.

Ååååh jag blir så jävla arg när jag tänker på skiten. Som tur är så har jag en gammal klasskompis som kunde hjälpa oss att bärga den till verkstaden. Får se på måndag vad det underbara kalaset kommer att gå på. Till råga på allt var bion inte alls lika bra som jag hade förväntat mig.

Ibland har man verkligen anledning att vara bitter, väldigt väldigt bitter !

Vad trött man blev då.

Är ledig denna helgen, bjöd pappa och bror på hemmagjord pizza och glass ikväll. De åkte hem vid åtta och när jag efter Idol skulle läsa lite i min bok så tog det två sidor sen, ZzzZzzZzz... och så vaknar man två timmar efteråt. Nu känner jag mig helt försörd och orkar knappt gå in till sovrummet. Hur kul är det då ? När man är ledig vill man ju hinna njuta, inte somna på direkten. Jaja.

Imorgon ska vi följa strömmen och göra som resten av hela Sverige har gjort och kommer att göra i veckan. Vi ska se Flickan som lekte med elden med Karin och Dejan. Ska förhoppningsvis gå ut och äta någonstans innan också. Ska bli riktigt mysigt faktiskt.

Har kommit på under veckan att världen står still mellan klockan åtta och nio. Spelar ingen roll vem man ringer, de kan ändå inte prata eftersom de tittar på Idol. Jag tröttnade efter två avsnitt men det är jag uppenbarligen ensam om.

Nu har jag plågat mig själv länge nog, jag måste lägga mig och sova innan mina armar och ben ramlar av kroppen. Godnatt!

Som i en dimma..

Ibland kan man känna sig väldigt förvirrad...

I D A G

Har jag :  * Varit hos mamma och ätit och hjälpt Mia med ekonomiläxan. 
                * Stått mitt i en backe med en död bil som vägrade starta, kunde som tur var rulla igång skiten
                * Tränat, i och för sig bara i tjugofem minuter men ändå, jag gjorde det, jag bangade inte

Måste jag: * Duscha och förbereda för imorgon
                  * Sova, varför är man så sjukt trött hela tiden?

Vill jag:    * Lägga mig i sängen, läsa "Flickan som lekte med elden" och småfisa under täcket


I ♥ R O M A !



  




Nu drar vi till Rom !

Men Robin vill nog stanna hemma eftersom han inte tog med sig passet innan han åkte till jobbet imorse :) Tur att mamma påminde mig så jag kunde ta med det.

Åker till Skavsta om ca fyrtio minuter via Töllsjö och lämnar Bruce. Klockan fem i morgon bitti ska vi checka in och planet lyfter klockan sju. Landar i Rom vid elva.  Kommer bli så grymt !

Påven here we come : )

Tvättar, städar, diskar, packar

listan är lång och jag är såå kreativ. Får inte tappa mitt lilla ryck så nu kan jag inte sitta här längre.

I'll be back !

Återkommer imorgon

när jag sovit ut och blivit människa igen. Nu ska vi se på Män som hatasr kvinnor, får se om den är så bra som alla säger. Får hoppas det : )

My walk-in closet

Var inne och kollade på Elfas hemsida och om man fyller i div uppgifter så ritar de upp en lösning för sin garderob. Jag hoppas att de fixar något bra. Vill verkligen göra om det helt och hållet.

Det som är så bra med just deras garderober är att man bara borrar upp en skena i taket och sen kan man justera och flytta om allt när man vill.

Nu ska jag gå och lägga mig. Sista lediga kvällen imorgon tills på måndag. Godnatt !

Storkok på G

Lagar lasagnette så att jag har lite matlådor att ta med mig till praktiken. Är så värdelös på hela lunch biten. Har aldrig direkt ätit lunch innan men nu klarar man sig inte utan mat från åtta till fem. Hoppas att det blir bra och gott så man vill äta det också.

Har haft en bra dag på praktiken idag. Krånglade med våra konton så jag fick mest sitta bredvid och titta på. Men man lär sig på det med. Många är ganska stressade eftersom det är bokslutstider så man känner sig lite dum när man måste fråga en massa hela tiden men det måste så får det vara.

Robin jobbar kväll idag med så jag får se när han kommer hem. Skulle vara lite mindre att köra idag än vad det var igår. Han var hemma klockan sex imorse. Så nu har jag sovit en hel natt ensam, guldstjärna till mig. Lite vuxenpoäng iallafall kanske, eller ? 

Var och handlade förut och lyckades självklart välja den långsammaste kassan av alla. Jag hatar verkligen att handla vanligt, jag vill ha Shop Exporess ! Men det har de ju inte på City Gross så jag får försöka stå ut. Men alla affärer borde ha det alltså, underlättar så grymt mycket.

Nu är det bara nio dagar kvar tills vi åker till Rom! Längtar längtar längtar, underbart !

RSS 2.0