Godmorgon

Ska snart till den gamla lägenheten och fixa det sista. Sen blir det jobb Fyra till Tio. Yippie. Känns rätt segt nu efter semestern.

Var på Liseberg igår jag Robin och hans pappas familj. Det var roligt även om vi inte vann så mycket som vi brukar. Men jag är rätt glad för nu har vi inte en massa godis hemma som "måste" ätas upp.

Nu ska jag försöka få väckt Robin så vi kan sätta igång så att vi hinner innan jag ska till jobbet.

Utbrott i sömnen

Har glömt att berätta om mitt ryck jag fick i sömnen när vi var i Strömstad och hälsade på Robins mamma m. familj.

Jag och Robin fick sova i förtältet och resten av familjen sov i husvagnen. Andra och sista natten/morgonen skulle Robins lillebror gå upp och gå på toa. Då kastar jag av mig täcket och reser mig upp ur sängen, sen går jag fram till ett av "fönstren" och börjar rycka ner gardinen. Jag sliter ner gardinen och sen kastar jag gardinen på Simon och säger till honom jätteargt " TA UT DEN HÄRIFRÅN ! Stackars Simon fattar ingenting men tänker att Robin kanske har spytt på den eftersom han var rätt full när vi gick och lade oss så han lägger den nedryckta gardinen på gräsmattan utanför.

När Robins mamma sedan vaknar på morgonen och kommer ut i förtältet undrar hon vart gardinen har tagit vägen och sen hittar hon den på gräset utanför. När jag sen vaknar till frågar hon mig om Robin fått ett spel inatt eftersom gardinen ligger på gräset utanför. Då får jag en stark känsla av att det var jag som gjorde det. Men jag kommer inte ihåg varför. Men jag visste att det var någon annan i förtältet, jag visste att jag inte slängt ut den på gräset men jag kommer inte ihåg att jag sagt något. 

Sedan fick vi leta upp alla plastdelar som gardinen ska sitta uppe med som hade flugit all världens väg när jag slet ner alltihop. Sen fick stackars Nettan sitta och fippla med dessa plastgrejer så att den gick att sätta upp igen.

Ni kanske förstår att jag skämdes, fy vad jag skämdes. Kände mig som ett ritkigt psykfall. Hoppas att jag håller mig till att prata i sömen i fortsättningen.

Jag har en ny bil

Hämtade den idag och den är jättefin ! En blå renault clio. Ska ta kort på den sen tänkte jag.

Är jättehungrig och måste fixa middag men jag orkar inte, vet inte vad vi ska göra heller. Det behövs diskas också och städas, blää jag vill inte.

När kommer regnet?

Väntar på att det hemska skyfallet ska komma, hoppas att det  kan hålla sig borta så länge som möjligt.

Försöker få väckt Robin så att vi kan åka snart, lättare sagt än gjort, han är helt hopplös. Att hälla vatten på han var en ganska bra metod förutom att han var sur hela dagen sen och det orkar jag inte genomlida. Nu ska jag fortsätta försöka...


Kom på igår att det endast är tre veckor kvar tills skolan börjar, U S H hemska tanke !


Party i grannskapet

Grannen under har fest, lyssnar på Iggy  Pop och röker så att lukten letar sig in genom vår balkongdörr. Men jag överlever, jag står ut. Känns rätt bra att folk gör lite ljud ifrån sig. Då får man inte lika dåligt samvete när  man själv gör det.

Åker till Borås imorgon och förhoppningsvis så köper jag en ny bil, har hittat en Clio som verkar bra. Så vi ska dit och kika. Vill ju ha en liten bil som inte drar så helvetes mycket som min V40 gör. Kanske slipper kombi-kommentarerna också.

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film, ja just det i sängen ! Nu har vi äntligen dragit alla kablar så att tvn i sovrummet funkar. Ska bli grymt gött, har inte haft tv i sovrummet sen i Oktober och jag som inte kunde sova utan tv förr. Skulle kunna slå vad om att jag har somnat innan filmen är slut men jag får väl försöka överträffa mig själv.

Har förresten köpt en spegel till hallen nu så nu är den helt färdig! Hur skönt som helst !

Undrar vad det blir för film, jag röstar på Another Cinderella story men jag blir rätt fett nedröstad av Robin. Jag förstår inte varför :S  Godnatt !

Jag vill jag vill jag vill

se den nya Harry Potter filmen ! Ska gå på den med syster så jag får vänta tills hon har kommit hit ner igen någon gång nästa vecka. Men jag vill se den N U !

11.25

Min tro på Gud existerar inte längre, vart tog mitt fina väder vägen? Var väl troende i en hel kvart ialla fall. Det är ju alltid något. Vad ska vi nu göra då ?


10.16

Det är fint väder ! G U D  H Ö R  B Ö N ! :P Hoppas att Robin kan bekämpa sin huvudvärk så jag kan få åka till stranden. Jag vill sola och bada ! Styrsö idag kanske ?

Good luck chuck !

Såg den precis, den var sjukt rolig, om ni inte sett den så måste ni se den. Var riktigt roliga klipp med.

Robin håller på att somna här bredvid mig i soffan och inbillar sig att jag pratar med honom och att det kommer blixtrar ur datorn.

Funderar över vad vi ska göra imorgon, semestern börjar lida mot sitt slut känns det som. Vill ju göra saker så att det inte känns meningslöst när jag börjar jobba nästa vecka. Men vi får se om det händer något.

Är det ett skämt eller?

Jag tror att jag dör av skratt !

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5231287.ab

Raketbränsle

Fick ett ryck och beställde tid till Bruce hos veterinären. han fyllde ett år för två veckor sen och det var därför dags för hans tredje vaccinering mot kennelhosta. Fick en tid klockan fyra idag och han var jätteduktig. Kollade också vad det skulle kosta att dra ut hans mjölktand som inte vill lossna. T V Å  T U S E N  K R O N O R  skulle det kosta. Ush och fy.



Åkte och handlade sedan och bestämde oss för att laga något riktigt gott för en gång skull. Blivit väldigt mycket snabbmat den senaste veckan. Så det blev ugnsbakad potatis med grillspett och tsatsiki. Jättegott, speciellt potatisen !

Robin köpte räkor förut också. Han skulle tvunget ha ett kilo. Han ville haft två kilo först men då frågade fiskkillen om han visste vad de kostade kilot. Nej det visste han ju självklart inte. De kostade 3 8 9 kronor per kilo. Helt vansinnigt. Men som sagt så skulle han tvunget ha ett kilo så han la fyrahundra kronor på sitt mys. Tänk om chips kunde vara så dyrt, då skulle man aldrig köpa det. Hur bra som helst.

Nu har jag gått in i koman igen, energin tog slut ännu en gång. Man ska aldrig sätta sig ner efter maten. Får se när jag vaknar till igen.

Semesterkoma

Vet inte vad vi ska göra, orkar inte hitta på något. Sitter bara här och glor på Oprah, alltid lika roligt. Varför blir det såhär när man är ledig ? Vart är det fina vädret så att man kan åka ut till havet och njuta lite ? Är fortfarande lika blek som jag varit hela året. VIll bli brun men för det får man lägga sig i solariet, så ska det inte vara. Vad ska man göra ?

Nästan iallafall

Nu är vi nästan klara med lägenheten. Det var ju ett tag sen vi flytta in nu, nästan två månader. Tiden går verkligen fort. Såhär ser det ut nu, för er som inte varit här och tittat. 












By the way

Första besöket på systemet avklarades idag. Kändes ganska suspekt men det var ju roligt. Kassören hälsade mig välkommen till Systemet :P . Han var ganska rolig faktiskt.

Nu har jag laddat min Ipod med musik, så här blev den första playlisten


Kings of Leon - Use somebody
Kelly Clarkson - My life would suck without you
Volbeat - Maybelline i hofteholder
Britney Spears - Circus
Jordin Sparks - No air
Svenska Akademien - Du vill så du kan
Hoffmaestro - Seize the day
Hoffmaestro - Highwayman
Hoffmaestro - Crimson sky
Kapten Röd - Stjärnorna finns här
Kapten Röd - Galenskap
Kapten Röd - Ta inga order
Kapten Röd - Ensamhället

Det var allt jag orkade skrapa ihop för tillfället. Räcker till att lyssna på under en joggingrunda iallafall..

Födelsedagsfirandet i bilder








Äntligen har jag köpt en ny

Som ni kanske kommer ihåg så lyckades jag tvätta min Ipod i tvättmaskinen i våras. Nu idag har jag äntligen köpt en ny. Denna gången köpte jag en rosa, hur fin som helst. Så nu ska jag bara ladda på musik på den också, synd att jag bara har gammal musik dock. Lite trist.


Födelsedagsmys

Tog bilen och åkte till Eriksberg igår och satte oss på Restaurang Faro. Det var jätte mysigt, åt förrätt och varmrätt och hade utsikt över vattnet. Hade en bra födelsedag även om vi inte hade planerat någonting.

Idag har jag ont i huvudet IGEN, måste börja sova med den äckliga bettskenan igen. Usch.

Tror att vi ska ut och shoppa lite idag, vi får väl se vad som händer. Robin har ju inte vaknat än.

Ge mig lite energi !

Sitter i soffan och har ont i huvudet. Känner mig helt lam och orkar inte ta mig för någonting. Min duktiga älskling diskar och donar i köket.

Skulle vilja hitta på något i eftermiddag men vet inte vad . Det är ju min födelsedag idag, borde ta vara på den. Fyller ju bara år en gång om året och tjugo fyller man bara en gång. Skärpning !


Hipp hipp hurra!

Jag är T J U G O år nu :) Jag fyller år idag, grattis till mig ! Nu kan jag gå på systemet, gå på de flesta uteställena, importera sprit m.m.  

Födelsedagsbrunch imorgon hos mor och far,  mysigt. Sen åker kära syster tillbaka till den mörka sidan ( Sthlm )

Dags att sova nu känner jag, ögonen går i kors. God natt !

Bilder från Smögen

$










Tonight's the night

Ska fira våra födelsedagar ikväll jag och Robin. Det blir förhoppningsvis en solig kväll vid älven. Annars får vi trängas här hemma om det blir regn. Men det blir det inte, det har jag bestämt.

Har en del att fixa innan så jag borde inte sitta här och dra men Robin vägrar ju vakna. Får väl ta och sätta fart.



Skall ladda upp fler bilder från smögen när jag orkar :)

Hemma igen

Var i princip bara hemma och vände mellan Smögen, Farmor och Strömstad. Packningen packades om och all smutstvätt hamnade i hallen. Dags att göra ett ryck och städa lite. Behöver nog handla med, finns nog inte ens frukost hemma..


Strömstad

Åkte hit igår. Ska strax ner och spela minigolf. Känner på mig att jag kommer bli en dålig förlorare. Men men.

Nu skiner...

6156935d06844cb483b613431e92450d.png

Kolla varifrån!

Nu skiner solen. Asti och chips på gräset. Mys Pys


Snart redo...

42d999051e047a7e53c9372e8dca43bc.png

Kolla varifrån!

Snart redo för party :)


sitter och...

0-262d1ab711ed10913e24de9f2f52d51e.png

Kolla varifrån!

sitter och väntar på Evelina och emelie i regnet med min underbara packning. 2 väskor 2 Påsar och en handväska. Puh


Nu åker vi !

Och hoppas på bättre väder. Smögen here we come !

Jag kan verkligen inte packa

Jag är så sjukt dålig på det. Har fyllt en hel bag med bara kläder för min smögen resa fre-sön.  Oerhört nödvändigt. Hur gör man ?

Sitter och kollar på Navy CIS, riktig kvalitets TV. Men det är det bästa som går vid den här tiden.

Sista dagen på jobbet...

... innan semestern, sen kommer jag tillbaka igen. Åker till Smögen imorgon med Evelina & co. Ska bli riktigt roligt. Måste bara fixa en massa innan. Packa och handla mm. Kusin Linus har kalas idag också, får se om vi hinner gå. Hade ju varit trevligt :)

Börjar nio idag, slutar fyra. Hoppas att dagen går fort. Men det har det gjort hittils i spelet. Nu måste jag skynda mig, kan inte sitta här och sega.

Änglar och Demoner

Har precis sett klart, ingen brak succé kanske. Hade tänkt åka hem snart men regnet öser ner så jag tror att jag väntar lite. Åkte på att fixa Mias naglar istället. Gud va roligt!

Taskig planering

Börjar elva idag, då skulle jag med mina ordinarie vanor behöva stiga upp två timmar innan, klockan nio i detta fall. Men igår tänkte jag lite fel och ställde klockan på halv åtta. Tre timmar innan jag behöver gå hemifrån. Känns meningsfullt, kunde ha sovit 1½ timma till. Men men nu är jag ju uppe. Slapp försova mig ialla fall.

Idag är dan före dan före semestern, hur gött e inte det då? Slappa i 2 sköna veckor. Ser jag fram emot :)

Ikväll ska vi till mor o far och titta på Änglar o Demoner. Den utspelar ju sig i Rom så mamma ville att  vi skulle se den tillsammans eftersom vi ska dit i September.

Nu ska jag leta lokal till vår fest. Hoppas att jag kan hitta någon, hoppas hoppas hoppas


Dåligt mycket dåligt...

...uppdateringen har inte vart så bra under dagen men efter jobbet var det middag, borrning, städning, diskning m.m och sedan åkte jag och hämtade syster ! Så roligt att ses igen.

Träffade Therese också, helt sjukt ändå att det var ett och ett halvt år sedan jag träffade henne sist. Tiden går fort. Färgade Mias bryn och sen satt vi på balkongen och pratade. Det var mysigt.

Nu är jag jättetrött så jag ska faktiskt gå o lägga mig i tid även om jag inte börja förrän kl elva.

Måste bara säga att jag är trött på fler grejer

- Allt tjat om Michael Jackson (?) Ingen lyssnade på honom när han levde, varför börja nu då ?
- Alla jävla bilar som kör förbi vår balkong på kvällarna såhär vid tolv snåret och spelar musik så man skulle kunna tro att de har högtalarn på taket. Vad gör de här ?
Förbo som inte håller vad de lovar
- Att jag inte har några pengar kvar
- Mig själv som orkar sitta här och va bitter istället för att gå o lägga mig och sova

Kan jag inte bara få sova lite till?

Är trött idag, vill gå och lägga mig igen. Men nej ! Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet. Spelet väntar.

Mia är påväg hit, anländer kl nio på centralen. Hinner inte hämta henne så det fick mamma göra istället.

Dags för frukost, haa dee !

Grattis !

Grattis grattis grattis

till Kusin Linus som fyller sexton år idag

till lilla Bruce som fyller ett år idag ;P

och sist men inte minst till min fina Mamma som börjar jobba på Centrumpraktiken i september. Jag är så glad för din skull !

Hmm

ska nog sätta mig på balkongen och läsa lite.

Shit vad jag har blivit gammal. Hjälp..

Att det ska vara så jävla svårt !

Har pratat med Telia ca sju gånger nu. Har fått olika bud och erbjudanden från alla. Och de har alla sagt att 'det här är bäst för dig' till olika erbjudanden. Jag blir knäpp. Nu har jag iallafall beställt och det blev Vanlig fast telefoni och bredband, då får jag betala 439:- /mån. Med kombination tv, bredband och bredbandstelefoni kostar det 349:- /mån.

Men jag fattar ingenting, bredbandstelefoni, vad är det ? Hur fungerar det, vilket alternativ är bäst, mest prisvärt osv ? Fan fan fan jag fattar ingenting. Jag får fråga mitt alldeles egna uppslagsverk, pappa. Om han bara kunde svara på msn.

Nehe, icke

Ingen Mia Pia idag, men imorgon. Segt att biljetterna blev så dyra. Hoppas på att det går bättre imorgon.

Sitter bara här och blir irriterad på mig själv. Borde ta tag i något och göra något och inte bara sitta här i pyjamas och slötitta på patetisk tv.

Hjälp !

Det plingade alldeles nyss på dörren men jag väntar inte besök. Ligger och trycker här i soffan och vågar knappt röra mig. Vem kan det vara?

Det finns två vettiga alternativ

1. Gubben som ska komma med duschkabinen. Men han skulle ringa först och om ingen är hemma går de in med huvudnyckeln.

2. Radiotjänst

Äntligen!

Imorgon kommer syster hit ! Då ska hon få se vår lägenhet  :)  Ska bli riktigt roligt. Blir antagligen lite hårfärgning också.

Jag har fått ett myggbett under hakan, sjukt irriterande, det K L I A R ! Oooja, mycket intressant fakta.

Sitter här och funderar på vem som är tjugofem och som vill hyra lokal åt min&kristins tjugoårsfest. Hmm, någon som vet? Vi skulle vart i Kristins trädgård men när gästlistan kom upp i åttiosju gäster kände vi att det nog var lite för mycket. Så nu är vi på jakt efter något bra ställe som inte känns så mycket 'lokal'... Tips mottages tacksamt.

Jag vet hur töntigt det låter men jag bröt min nagel förut och det gör så
O N T ! Den är bruten på mitten där nere där den  sitter fast så det började blöda. Den gick inte av utan det är en spricka i den så det ser lika töntigt ut som det låter.

Är ganska grovt uttråkad och vägrar som vanligt att gå o lägga mig. Borde kanske men V I L L inte. Har suttit här och kollat på massa olika bloggar. Känns som om jag vart inne på alla kändisbloggar som finns, förutom BlondinBellas. Kanske beror på någon form av trots, ungefär som med att jag inte vill gå o lägga mig.

Ledig imorgon, sedan jobb tisdag, onsdag, torsdag sen, sen är det
S E M E S T E R ! Wiiiihoo. Fy fan va gött. Får se hur det blir med Smögen på fredag. Siffrorna lyser tydligt med sin frånvaro på mitt bankkonto, men minus är väl positivt va? Ungefär som med graviditets och HIV test? Njaee kanske inte då. Fan, kan någon vänlig själ göra mig ekonomiskt oberoende ? Snälla då ...


Det blir aldrig som man tänkt sig

Vad som skulle ha blivit en lugn och mysig filmkväll blev något helt annat. Jessica och Randi kom hit vid halv elva och då började vi se på Pineapple Express med Seth Rogen (På smällen)

Efter tjugo minuter pausade vi för att åka och hämta Carro på jobbet. Då ville Robin och Randi ha kebab så vi släppte dem vid Hjalmars och så åkte vi till Statoil. När vi skulle hämta upp dem sen igen så ville de att vi skulle komma dit istället.

Utanför Combi stod två tjejer och försökte få vakterna att släppa in dem även om de inte var arton. De hade försökt med allt, låtsats att de var från Finland och inte hade leg och jag vet inte allt var det var. Randi började driva med dem och sa att den ena var lik Jessica Alba och att de borde vara med i Slitz och att han jobbade där och de svalde det med hull och hår. Sedan skulle de dansa för vakterna så att de skulle släppa in dem. Randi ville självklart lära sig deras dans. Sedan ville han lära dem en dans men de hängde inte med riktigt.

När de sedan gick, åkte vi hemåt. Väl hemma upptäcker vi att någon har ställt sig på deras parkering. Då började en timmes lång jakt för att få tag på idioten som ställt sig där. Tillslut fick vi tag på någon som hade gått och lagt sig som fick komma ut och flytta på den.

Varför ställer man sig på en förhyrd parkering om den inte är ens egen eller någon man känner? Innan han kom och flytta på den åkte Securitas förbi, Jessica pratade med henne och berättade hur det låg till. Rådet hon fick var, ställ er på besöksparkeringen och sätt en lapp i rutan på bilen som står felparkerad. Hon skrev inte ens en bot till honom. Då skulle de behöva betala för att någon ställt sig på deras parkering.

Tillslut kom han iallafall och flyttade på bilen. Då var alla så trötta så det blev ingen mer film. Klockan var väl tre ungefär. Så det var ju en riktigt mysig filmkväll helt enkelt.

Det är dags....

för filmkväll med Jessica och Randi. De ska bara komma hit också. Sen är det komedi som gäller.


Har haft denna på hjärnan hela dagen idag....


Jag vill ha en till !






Var som sagt hos Anders och Camilla igår och det var jättetrevligt. Grillade och satt och pratade och när klockan var två åkte vi hem. Trodde att jag skulle somna bakom ratten men det gjorde jag inte som tur var. Nu ska jag snart åka till jobbet. TrettontillTjugo är det som gäller idag.

Regn på väderkartan idag, men inte här iofs, men ändå, ush försvinn !

Time to go

Ikväll ska vi grilla hos Camilla och Anders, de som vi köpte Bruce av. Det ska bli trevligt. Har ju inte riktigt varit något överflöd på grillkvällar denna sommaren. Och grillat kött är det bästa som finns.

Är chafför ikväll eftersom jag jobbar imorgon. Längtar verkligen tills utbildningen är klar och jag kan jobba 8-17 och vara ledig alla helger och röda dagar. Det ska bli helt underbart !

Äntligen har jag badat

Åkte ut till havet förut med Kristin, fy va gött det var. För det första så blåste det rätt mycket så det var helt sjukt svalt. Sen badade vi eller ja, vi tog ett dopp, i och upp igen. Men ändå det var det bästa jag gjort denna veckan iallafall.

Nu ska jag och Robin skriva brev till Skatteverket Yiiiha ! Får väl se om jag lyckas charma dem.

Hotness

Det är varmt, fy fan vad det är varmt. Jag vet att det egentligen är helt underbart men jag orkar verkligen inte vara i solen och värmen. Det går ju knappt att sova för att det är så varmt inomhus. Men nej jag ska inte klaga mer för då kommer det väl regna istället.

Läggdags?

Funderar starkt på att gå o. lägga mig. Hade tänkt att glo på tv men eftersom jag gjorde det förut vid sjutiden så har jag redan sett det som går nu eftersom de envisas med att visa repriser från samma dag. Såå trååkigt, måste bli frisk snart innan jag kvävs här hemma i min bitterhet.

Nu är jag hungrig igen också, nej det får bli sängen snart alltså. Sov Gott !

The Ultimate Countdown

Japp, grabba tag i närmsta penna eller memorera detta, det är väldigt väldigt viktigt!

Om 1 8  d a g a r är det min födelsedag och inte vilken födelsedag som helst utan min tjugonde födelsedag !

1 9  J U L I  2 0 0 9.

Hmm, systemet är stängt på söndagar va? Det får bli en tripp dit på måndagen istället så jag får shoppa lite med A-lagarna.

Vad är förresten meningen med att fylla år på en söndag? Totalt värdelöst. Men jag får väl tänka positivt då, jag fyller ju iallafall 25 på en fredag om inte något jävla skottår sabbar min geniala uträkning. Fast isåfall blir det väl på en lördag istället.

Nu ska jag inte anstränga mitt lilla huvud med sådana svåra uträkningar. Det är bättre att se på tv, då slipper man iallafall bli smart och riskera att lära sig något, eller hur Kristoffer ?

Lyxfällan

Det är verkligen skrämmande med folk som har tio lån och krediter och tar sms-lån. Förstår inte riktigt hur folk lyckas. Man blir riktigt mörkrädd, ush. Peppar peppar.

Ledig imorgon men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Hoppas på att jag skulle kunna få bli frisk tills imon men oddsen är väl ganska små.

Hade skitkul på jobbet förut. Tiden bara rusade förbi, sex timmars arbetsdag har aldrig gått så fort. Hoppas att det fortsätter att vara lika roligt.

Robin har däckat i soffan, vi som skulle kolla på film :(

Jaha...

mådde inte bättre när jag vaknade idag heller. Funderar på att sova i en vecka så kanske jag är frisk sen. Sitter och väntar på att klockan ska närma sig halv nio så jag kan åka till jobbet. Nio till tre är väl rätt okej ändå men jag känner mig ändå inte så taggad som jag borde göra. Jag får väl ta och rycka upp mig lite....


Bästa låten just nu :

RSS 2.0